Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
100% veilige gegevensverwerking

-

Welkom bij Absoluta.

Het bestelplatform voor ABN AMRO.

Met de eigen ABN-bedrijfsomgeving kunnen alle medewerkers van ABN AMRO overal in Nederland eten en drinken bestellen. Lekker lokaal winkelen in één platform en altijd een persoonlijk cateringadviseur bij de hand. Voor vragen of speciale wensen staan we altijd voor je klaar.

088-0220 303 | info@absoluta.nl

Wat kan Absoluta voor jou betekenen?

Direct of adhoc orderen.

Het Absoluta platform  is uitermate geschikt voor het bestellen van catering zoals meeting- of trainingslunches, maaltijden, overwerkmaaltijd of een borrel. Een lastminute order is ook geen enkel probleem, per menukaart worden de voorwaarden getoond. Je kan dus op het laatste moment een pizza bestellen, lukt het niet dan neem je contact met ons op en gaan we je helpen.

Orders vooruit plannen.

Een training over een maand en je wilt alvast dit organiseren, geen probleem! In het Absoluta platform kan je lekker ver vooruit bestellen zodat je nooit in de problemen komt. Nu bestellen en een week voor aanvang aantallen wijziging, natuurlijk kom maar door!

Meerdere locaties op hetzelfde moment.

Wil je op meerdere locaties een borrel, taart of lunch laten leveren dan kan dat! Uiteraard kan je dit zelf in het platform bestellen, maar mocht je hulp nodig hebben of vragen hebben dan helpen we je graag. Op 50 locaties dezelfde taart op dezelfde dag of lunchpakketten op alle kantoorlocaties, alles is mogelijk. Je kan ook een aanvraag indienen bij onze cateringspecialisten en we maken een voorstel op maat.

Borrel, event of andere aanvragen.

Wil jij iets anders bestellen dan in het platform te vinden is dan helpen we je graag. Voor iedere borrel of event hebben wij een passende oplossing. Neem contact met ons op en we maken een voorstel op maat.

ABN AMRO adhoc orderen

Onze foodmomenten en productgroepen.    
Ontbijt
Lunch
Maaltijden
Borrel
Foodtruck
Taart & gebak
Werkfruit
Aanvragen

Lekkere links.    

Altijd, overal lekker en gezond eten, iedereen blij!

Mail ons.

info@absoluta.nl

Whatsapp of bel met ons.

088 0220 300

Chat met ons.

Klink rechtsonder op 'even overleggen?'

Hulp
nodig? Wij zijn er voor je.

Maandag t/m vrijdag | 08:30 – 19:00 uur
Zaterdag | 09:00 – 18:00 uur


Psst… Volg jij ons al op social media?