Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Absoluta behaalt zilver-certificaat voor haar MVO inspanningen. Hiermee behoort Absoluta tot de 10% best beoordeelde bedrijven.

Afgelopen jaar heeft Absoluta veel nieuwe initiatieven ontplooit. Er is een volledig nieuw auditsysteem ontwikkelend om leveranciers te toetsen op het gebied van duurzaam ondernemen, gezonde productkeuze en sociale betekenis. Ook is de verslaggeving volledig opnieuw ontwikkeld met opname van relevante KPI’s

Absoluta hecht veel waarde aan de principes van maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid en laat dit jaarlijks toetsen door onafhankelijke instanties. Middels deze objectieve beoordelingen wil Absoluta haar prestaties op het gebied van MVO en duurzaamheid inzichtelijk maken voor opdrachtgevers, partners, (potentiële) werknemers en andere stakeholders.

Over EcoVadis

EcoVadis is een internationaal onafhankelijk bureau dat de duurzaamheidsprestaties van bedrijven beoordeelt op het gebied van milieu, goede arbeidsomstandigheden, duurzaam inkopen en eerlijk zakendoen. De methodiek is gebaseerd op internationale MVO normen, zoals de Global Reporting Initiative, United Nations Global Compact en ISO 26000. Via haar platform maakt EcoVadis de MVO prestaties inzichtelijk waardoor leveranciers die duurzaam leveren en ondernemingen die duurzaam willen inkopen elkaar kunnen vinden. 

Ja, ik ben benieuwd wat Absoluta voor mijn organisatie kan betekenen. Ontdek het Absoluta platform

Leave a Reply