Complete ontzorging
Veilige gegevensverwerking
Kies jouw bezorgmoment

Verras met een gepersonaliseerde giftcard.

Het smaakvolle & persoonlijke keuzecadeau waar je collega's & klanten écht blij van worden.

 

Waarom de Absoluta giftcard?

Dat is eigenlijk heel simpel. Met de Absoluta giftcard geef jij jouw collega’s een cadeau waar ze écht blij van worden. Nooit meer teleurgestelde gezichten. Iedereen kiest namelijk helemaal zelf een cadeau uit in een compleet gepersonaliseerde giftshop op maat. Met een tof aanbod van producten van leveranciers van Nederlandse bodem. Perfect voor een eindejaarsgeschenk, maar ook als cadeautje voor een verjaardag, jubileum of ander moment. En weet je wat echt het allerleukste is? Jij bepaalt helemaal zelf voor welke cadeaus & cadeaubonnen de ontvangers hun giftcard (in delen) in kunnen wisselen.

 

Sneak peek op de mogelijkheden

Dit maakt de giftcard bijzonder

Tof aanbod

De giftcards zijn onbeperkt geldig en (in delen) in te wisselen voor cadeaus waar je echt blij van wordt. Alleen maar toffe merken van Nederlandse bodem.

Compleet gepersonaliseerd

De giftcard, jouw eigen homepage én de giftshop worden compleet gepersonaliseerd in jouw huisstijl. Jij bepaalt het design!

Duurzaam cadeau

De giftcard is een duurzaam cadeau. Onze materialen zijn recyclebaar en aan plastic doen we niet. Dat vinden we belangrijk bij Absoluta.

Goed doel

Per giftcard wordt een vaste bijdrage van € 0,20 gedoneerd aan een door jou gekozen goed doel. Jouw complete bedrag verzilveren aan een goed doel? Ook dat kan!

Ziet er goed uit! En nu?

Vertel ons wat jou tof lijkt & wij komen met een mooi vrijblijvend voorstel.

Cadeaus van o.a.

Check alle opties >

Cadeaubonnen van o.a.

Check alle opties >

Hoe klanten ons ervaren

Bij het aanvragen van een offerte krijg je een contactpersoon toegewezen die snel reageert en alles regelt. Dit is erg prettig, vaak heb je namelijk steeds met een andere medewerker contact.

Snelle (re)actie op vragen en wensen en de collega's denken graag mee in oplossingen. Ik had een door PostNL zoekgeraakt pakket en dit is uiteindelijk door een medewerker van Absoluta zelf opgelost en alsnog geleverd bij onze collega. Super!

De samenwerking verliep soepel en er werd goed meegedacht. Ze zijn zelfs de pakketten persoonlijk komen brengen zodat ik ze dezelfde dag nog naar onze klanten kon sturen.

Het persoonlijke en vriendelijke contact vind ik erg prettig. Als iets niet in het aanbod staat, wordt er direct nagedacht over oplossingen en kan het vaak alsnog geregeld worden.

- Jessica Besseling

Alles op 1 platform beschikbaar, je hoeft nooit meer verder te zoeken. Het gemak van online bestellen in heel Nederland in combinatie met een top service.

- Robbert

Een greep uit onze klanten

Coolblue logo sig
Uber logo svg

Antwoord op al je vragen

All you need to know

Wat zijn de levertijden?

De bezorgvoorwaarden zijn afhankelijk van het gekozen product en de leverancier. De gewenste leverdatum? Die bepaal jij! Good to know: de Absoluta giftcards worden 1 werkdag voor de bezorgdatum aangeboden bij de post. In principe worden ze de volgende werkdag bezorgd, helaas kunnen we dit niet garanderen omdat we afhankelijk zijn van de post. Mocht je twijfelen over de bezorgdatum, adviseren we je wat speling te nemen!

Wat zijn de bezorgkosten?

De bezorgvoorwaarden zijn afhankelijk van het aantal, het gekozen product en de leverancier. Wil je de Absoluta giftcards op meerdere afleveradressen laten leveren of op één adres? En is er sprake van adressen in het buitenland? Dan worden er extra kosten in rekening gebracht. Wil je hierover de ins en outs weten? Neem dan contact met ons op.

Kan ik de Absoluta giftcard op meerdere afleveradressen laten bezorgen?

Uiteraard, wat jij graag wilt! Ga jij voor levering op één adres of kies je voor leveren op meerdere (huis)adressen? Geef het door en wij zorgen dat de Absoluta giftcard op het juiste moment naar de juiste locatie(s) worden verzonden. Bij meerdere bezorgadressen dien je deze lijst in te vullen. Lever de complete lijst vervolgens aan via info@absoluta.nl o.v.v. je ordernummer.

Verzenden jullie ook Absoluta giftcards naar het buitenland?

Ja! Geen probleem, ook jouw collega’s in het buitenland kunnen wij verrassen met toffe Absoluta giftcards. Hiervoor worden wel extra bezorgkosten in rekening gebracht. Wil je hierover meer info? Neem dan contact met ons op.

Zijn de gegevens die ik deel veilig?

Maak je daar geen zorgen over! Absoluta is ISO27001 gecertificeerd, dus alle persoons- en klantgegevens op ons platform zijn maximaal beveiligd. Zo loop je geen risico en voorkom je gegevensschending. Wil je graag gebruik maken van een verwerkersovereenkomst? Neem dan even contact met ons op!

Wat kan ik naast de Absoluta giftcard nog meer bestellen bij Absoluta?

Vergaderlunches, taart, catering of goede maaltijden nodig op kantoor of op een externe locatie? Regelen we! En ook voor verjaardagscadeaus, een bedankje of bloemetje ben je bij ons aan het juiste adres. Op ons #1 office platform hebben we de beste bezorgrestaurants, cateraars, bloemisten en giftleveranciers verzameld voor op het werk.