Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Absoluta heeft haar ISO 27001 certificering behaald! Met het geïmplementeerde managementsysteem beschikt Absoluta over een informatiebeveiligingssysteem waarbij er een hoge standaard wordt geboden op het gebied van beschikbaarheid, vertrouwelijkheid en integriteit van klantdata over het Absoluta platform. Zo lopen onze klanten geen enkel risico en voorkomen we gegevensschending.

Absoluta is een snelgroeiende techcompany met veel ambitie. Wij bieden door middel van een innovatieve marketplace een unieke oplossing voor alle bedrijven in Nederland. Via het online bestelplatform krijgen onze klanten toegang tot een zeer uitgebreid netwerk van leveranciers op het gebied van food-delivery, bloemen en geschenken. Absoluta werkt veel samen met de top-500 bedrijven in Nederland zoals ABN-Amro, Heijmans, ING en Randstad en met vele overheidsorganisaties.

Absoluta is het eerste delivery platform in Nederland dat ISO27001 gecertificeerd is. We hebben bewust voor de meest uitgebreide scope gekozen en daarin geen concessies gedaan. Naast onze SaaS oplossing is er enorm veel aandacht besteed aan de beveiliging van API-integraties die wij o.a. met SAP, Coupa en Ariba realiseren.

“Medewerkers van duizenden kantoren in Nederland maken gebruik van het Absoluta platform. Zij hebben recht op een veilige omgeving die stabiel functioneert. Ik ben enorm trots dat we kunnen bewijzen dat we dit bijzonder serieus nemen met onze ISO 27001-certificering.”

Marcel Hoogendoorn, CEO Absoluta

Heb je vragen over informatiebeveiliging of de certificeringen van Absoluta, dan kun je contact opnemen Nico Albers (Security officer) via 088-0220 300 of security@absoluta.nl.

Wil jij meer informatie over Absoluta? Vraag hier een brochure aan of neem direct contact op met Absoluta via 088-0220 303 of sales@absoluta.nl.