The #1 office platform

Altijd al jouw food, pastry, flowers & gifts bestellingen op één factuur en nooit meer voorschieten of declareren met een Absoluta op rekening account?

Hallo harde werker! Ons #1 office platform maakt het bestellen van food, pastry, flowers & gifts slimmer, duurzamer én gewoon een stuk leuker dan ooit. Wij begrijpen als geen ander wat jij nodig hebt op de werkvloer, blijven ons aanbod continu vernieuwen en we staan altijd voor je klaar.

Gewoon, omdat we dat niet meer dan logisch vinden!

Dit kun je van ons verwachten

Één platform, geen gedoe.

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Met die kerngedachte hebben we met veel passie en zorg al jouw leveranciers van lunch, (overwerk)maaltijden, taarten, gifts en bloemen verzameld op één platform.

Altijd de beste leveranciers.

Omdat innovatie in ons bloed zit, zijn we continu op zoek naar nieuwe leveranciers en breiden we ons assortiment als een dolle uit. Je kunt altijd rekenen op een verrassend aanbod en kwaliteit waar je u tegen zegt.

Service waar je op kunt bouwen.

Wij zijn pas blij wanneer jij dat bent. Daarom staan we altijd voor je klaar en doen we ons best om alles wat jij bestelt tot in de puntjes te regelen. En mocht het een keer mis gaan? Dan lossen wij het uiteraard voor je op.

Met een op rekening account wordt zakelijk bestellen nóg makkelijker

Je kunt altijd en overal in Nederland kosteloos gebruik maken van ons bestelplatform. Wil je gebruik maken van meer slimme opties die het leveren op kantoor nog een heel stuk leuker en makkelijker maken? Ga dan voor een gratis (ja, écht) op rekening account en ontsluit deze topfeatures.

Op rekening account topfeatures

Nooit meer declareren

Goodbye bonnetjes! Je bestelt altijd direct op rekening. Zo ontzorg je collega’s, reduceer je het aantal declaraties en facturen en profiteer je van minimale verwerkingskosten.

Compleet gepersonaliseerd

Jouw organisatie staat centraal! Brand de homepage in de huisstijl van je organisatie en voeg eenvoudig al jouw favoriete (kantoor)locaties toe.

Optimale beveiliging

Absoluta is ISO27001 gecertificeerd, dus alle persoons- en klantgegevens op ons platform zijn maximaal beveiligd. Zo loop je geen risico en voorkom je gegevensschending.

Facturatie op maat

Jij bepaalt welke kostenplaatsen aan de bestelling moeten worden gekoppeld en of we per dag, locatie of periode factureren. Alles automatiseren? Kies dan voor XML.

Yes, strak plan!

dit klinkt als muziek in mijn oren

Vraag vrijblijvend een Absoluta op rekening account aan.

    Bij verzending van dit formulier ga je akkoord met ons privacy statement

    Procesoptimalisatie pur sang…

    Droom jij ervan om het inkoopproces van jouw organisatie super Lean te maken? En werk je met een inkoopsysteem zoals Coupa, ProActive of SAP? Check dan de mogelijkheden voor een P2P-koppeling.

    Meer wetenNeem contact op