Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Absoluta wint Europese Aanbesteding Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit

Het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (EL&I) bestaat uit twee onderdelen: het kernministerie en een aantal uitvoerende diensten/agentschappen. De nieuwe Voedsel en Waren Autoriteit (nVWA) voert delen van het diergezondheidsbeleid uit. De nVWA is de verantwoordelijke overheidsdienst voor de uitvoering van de dierziektebestrijding, de keuring van dieren en dierlijke producten en de import- en exportcertificering.

Indien een grootschalige inzet van mensen en middelen nodig is bij een dierziektecrisis of incident, is voor een goed verloop van de bestrijding ook catering noodzakelijk. De catering in het veld is dan ook een belangrijk onderdeel bij de bestrijding van een dierziekte. De mensen werkzaam in een crisis verrichten zwaar werk. Een goede en voedzame maaltijd is belangrijk voor de motivatie en inzet van de medewerkers.

De inzet van de catering in het veld bij een crisis of incident is met name gericht op de ruimingteams. Deze teams worden zowel overdag als ’s nachts ingezet. De behoefte aan catering bestaat dan ook uit dag- en avondmaaltijden, dranken en tussendoortjes.

Absoluta heeft de Europese aanbesteding gewonnen op basis van de volgende onderdelen:

  • Opschalingsplan was uniek en had meer dan voldoende capaciteit
  • 24 x 7 calamiteitenhelpdesk beschikbaar
  • Duurzaam transport
  • Gezond en gevarieerd landelijk assortiment
  • Kwaliteitszorg en borging
Ja, ik ben benieuwd wat Absoluta voor mijn organisatie kan betekenen. Ontdek het Absoluta platform

Leave a Reply