Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Medewerkers op de eerste plaats, dát is wat Actief Werkt! uitzendbureau belangrijk vindt. Niet voor niets dus dat het uitzendbureau ook in 2019 tot de top 3 beste werkgevers van Nederland behoort. Door een samenwerking met Absoluta aan te gaan laat de organisatie zien dat zij het ontzorgen van haar medewerkers serieus neemt.

Via het Absoluta platform kunnen de medewerkers op alle vestigingen direct op rekening bestellen bij meer dan 3000 leveranciers op het gebied van bloemen, taarten, maaltijden & geschenken. Hierdoor is voorschieten en declareren verleden tijd en wordt het bestellen van dit soort producten makkelijker dan ooit tevoren.

Waar Actief Werkt! uitzendbureau ook veel waarde aan hecht is lokale betrokkenheid en binding met de regio. Dichtbij zijn is voor de uitzendorganisatie van groot belang, zowel voor de klant als voor de lokale gemeenschap. Absoluta sluit daar naadloos op aan doordat zij voornamelijk samenwerkt met lokale leveranciers. Door een samenwerking met Absoluta aan te gaan kan deze landelijke speler lokaal blijven inkopen en ondernemen, maar toch centrale regie voeren.

Wij zijn blij met deze nieuwe samenwerking en vertellen jou hier graag meer over!

Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie over de samenwerking? Vraag hier een brochure aan of neem direct contact op met Absoluta via 088-0220 303 of sales@absoluta.nl.