Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Samen met Albron gaan wij een paar mooie nieuwe klanten optimaal ontzorgen. Zo wordt in september bij drie Waterschappen in Noord-Brabant ons gezamenlijke concept gelanceerd. Albron zal de restauratieve voorzieningen op deze locaties gaan runnen en wij geven de medewerkers die hier werken toegang tot ons innovatieve platform voor food, flowers & gifts. Later dit jaar zullen er meer klanten, zoals Gemeente Zwolle, volgen.

Wij zijn er van overtuigd dat wij elkaars krachten nodig hebben om de klanten volledig in hun behoeften te voorzien. Zo vinden zij het bijvoorbeeld belangrijk om een tof restaurant met een goed verhaal op hun hoofdlocaties te hebben. Hier is gastvrijheid door betrokken medewerkers essentieel en daarnaast moet er natuurlijk lekker & gezond eten worden aangeboden. Hiervoor is Albron de perfecte partner. Echter hebben deze klanten natuurlijk ook locaties zonder restaurant waar wel regelmatig behoefte is aan eten, drinken en meer. Daarnaast zijn de restaurants op de hoofdlocaties niet 24/7 geopend. En tot slot is er naast eten & drinken ook behoefte aan bloemen en geschenken. Dát is precies waarom het Absoluta platform de uitkomst biedt. Wanneer men iets nodig heeft buiten de mogelijkheden van Albron, kan men altijd bij Absoluta terecht. Via ons platform kan men altijd en overal food, flowers & gifts bestellen.

Zo ontzorgen wij de klanten samen van A tot Z. Wij staan altijd voor ze klaar en bieden we precies wat zij nodig hebben. Met de durf om dingen anders te doen versterken Albron en Absoluta elkaar in het belang van de klant. Wij kijken uit naar een mooie toekomst waarin we samen met Albron nog veel meer klanten kunnen verblijden!

Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie over de samenwerking? Vraag hier een brochure aan of neem direct contact op met Absoluta via 088-0220 303 of sales@absoluta.nl.