Complete ontzorging
Veilige gegevensverwerking
Kies jouw bezorgmoment

Verras je collega's & relaties met de Altijd goed bon.

De meest sympathieke kaart die impact maakt.

 

Blije collega’s & relaties,
lekker geregeld!

De Altijd goed bon is een feestje om weg te geven én te krijgen. Compleet gepersonaliseerd, super duurzaam en in te wisselen voor cadeaus & cadeaubonnen waar jouw collega’s en relaties écht blij van worden. Perfect als eindejaarsgeschenk, maar ook als cadeautje voor een verjaardag, om sorry te zeggen tegen jouw klanten of om nieuwe relaties welkom te heten. Altijd goed dus. Jij bepaalt, wij fixen het. Op wie ga jij een onvergetelijke indruk maken?

 

Sneak peek op de mogelijkheden

Dit maakt de Altijd goed bon bijzonder

Tof aanbod.

De bonnen zijn (in delen) in te wisselen voor cadeaus en cadeaubonnen waar je echt blij van wordt. Nooit meer teleurgestelde gezichten en alleen maar cadeaus van toffe merken van Nederlandse bodem.

Compleet gepersonaliseerd.

De bon en homepage worden compleet gepersonaliseerd in jouw huisstijl. Daarnaast bepaal jij helemaal zelf uit welke cadeaus, goede doelen en cadeaubonnen de ontvanger kan kiezen in de giftshop.

Van A tot Z ontzorgd.

Met onze persoonlijke service word je van A tot Z ontzorgd. We zijn 365 dagen per jaar beschikbaar en doen graag een stapje extra. Logistiek is alles lekker geregeld en je weet altijd waar je verzonden bonnen zijn.

Een betere wereld.

De Altijd goed bon is gemaakt van recyclebare materialen. Ontvangers kunnen (een deel van) de bon schenken aan een goed doel naar keuze en wij doneren altijd een vaste bijdrage van €0,20 per bon aan Trees for All.

Ziet er goed uit! En nu?

Vertel ons wat jou tof lijkt & wij komen met een mooi vrijblijvend voorstel.

Cadeaus van o.a.

Check alle opties >

Cadeaubonnen van o.a.

Check alle opties >

Hoe klanten ons ervaren

Bij het aanvragen van een offerte krijg je een contactpersoon toegewezen die snel reageert en alles regelt. Dit is erg prettig, vaak heb je namelijk steeds met een andere medewerker contact.

Snelle (re)actie op vragen en wensen en de collega's denken graag mee in oplossingen. Ik had een door PostNL zoekgeraakt pakket en dit is uiteindelijk door een medewerker van Absoluta zelf opgelost en alsnog geleverd bij onze collega. Super!

De samenwerking verliep soepel en er werd goed meegedacht. Ze zijn zelfs de pakketten persoonlijk komen brengen zodat ik ze dezelfde dag nog naar onze klanten kon sturen.

Het persoonlijke en vriendelijke contact vind ik erg prettig. Als iets niet in het aanbod staat, wordt er direct nagedacht over oplossingen en kan het vaak alsnog geregeld worden.

- Jessica Besseling

Alles op 1 platform beschikbaar, je hoeft nooit meer verder te zoeken. Het gemak van online bestellen in heel Nederland in combinatie met een top service.

- Robbert

Een greep uit onze klanten

Coolblue logo sig
Uber logo svg

Antwoord op al je vragen

All you need to know

Wat zijn de levertijden?

De bezorgvoorwaarden zijn afhankelijk van het gekozen product en de leverancier. De gewenste leverdatum? Die bepaal jij! Good to know: de bonnen worden 1 werkdag voor de bezorgdatum aangeboden bij de post. In principe worden ze de volgende werkdag bezorgd, helaas kunnen we dit niet garanderen omdat we afhankelijk zijn van de post. Mocht je twijfelen over de bezorgdatum, adviseren we je wat speling te nemen!

Wat zijn de bezorgkosten?

De bezorgvoorwaarden zijn afhankelijk van het aantal, het gekozen product en de leverancier. Wil je de bonnen op meerdere afleveradressen laten leveren of op één adres? En is er sprake van adressen in het buitenland? Dan worden er extra kosten in rekening gebracht. Wil je hierover de ins en outs weten? Neem dan contact met ons op.

Kan ik de Altijd goed bon op meerdere afleveradressen laten bezorgen?

Uiteraard, wat jij graag wilt! Ga jij voor levering op één adres of kies je voor leveren op meerdere (huis)adressen? Geef het door en wij zorgen dat de bon op het juiste moment naar de juiste locatie(s) worden verzonden. Bij meerdere bezorgadressen dien je deze lijst in te vullen. Lever de complete lijst vervolgens aan via info@absoluta.nl o.v.v. je ordernummer.

Verzenden jullie ook Altijd goed bonnen naar het buitenland?

Ja! Geen probleem, ook jouw collega’s in het buitenland kunnen wij verrassen met toffe Altijd goed bonnen. Hiervoor worden wel extra bezorgkosten in rekening gebracht. Wil je hierover meer info? Neem dan contact met ons op.

Zijn de gegevens die ik deel veilig?

Maak je daar geen zorgen over! Absoluta is ISO27001 gecertificeerd, dus alle persoons- en klantgegevens op ons platform zijn maximaal beveiligd. Zo loop je geen risico en voorkom je gegevensschending. Wil je graag gebruik maken van een verwerkersovereenkomst? Neem dan even contact met ons op!

Wat kan ik naast de Altijd goed bon nog meer bestellen bij Absoluta?

Vergaderlunches, taart, catering of goede maaltijden nodig op kantoor of op een externe locatie? Regelen we! En ook voor verjaardagscadeaus, een bedankje of bloemetje ben je bij ons aan het juiste adres. Op ons #1 office platform hebben we de beste bezorgrestaurants, cateraars, bloemisten en giftleveranciers verzameld voor op het werk.