Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Mooi nieuws! Wij slaan de handen ineen met Appèl, een familiebedrijf met ruim 200 creatieve bedrijfsrestaurants in Nederland. Wij zijn er beide van overtuigd dat wij elkaars dienstverlening kunnen versterken!

Onze gezamenlijke missie is om onze klanten altijd en overal in Nederland toegang te geven tot de beste catering, bloemen en geschenken. Appèl draagt zorg voor de beste foodbeleving met gepassioneerde medewerkers op de hoofdlocaties en Absoluta vult deze dienstverlening aan met haar landelijke bestelplatform met meer dan 3000 lokale leveranciers.

Hoe ziet dat eruit?

Buiten de openingstijden van de bedrijfsrestaurants van Appèl of bijvoorbeeld op locaties zonder restauratieve voorziening, is het mogelijk voor klanten om via het Absoluta platform te bestellen. Door de handen ineen te slaan bieden Appèl en Absoluta samen een totaalbeleving voor de klant met een efficiënt en kostenbesparend bestel- en administratieproces.

Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie over de samenwerking? Vraag hier een brochure aan of neem direct contact op met Absoluta via 088-0220 303 of sales@absoluta.nl.