Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Vanaf 1 september maakt ook de Koninklijke Auris Groep gebruik van het Absoluta platform. Auris was op zoek naar een P2P oplossing voor het bestellen van bloemen en geschenken. Deze zoektocht is geslaagd en Absoluta kwam als winnaar uit de bus. Sterker nog: Absoluta overtreft de verwachtingen doordat zij via haar platform ook direct de tail spend omtrent food aanpakt.

Koninklijke Auris Groep

Auris geeft hulp aan iedereen die moeite heeft met spreken of horen. Of met andere problemen met taal. Auris onderzoekt, behandelt, ondersteunt en geeft onderwijs. Passend bij wat nodig is, voor elke leeftijd. Binnen Auris leveren 1600 professionals vanuit verschillende locaties door heel Nederland zorg, onderwijs en begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen.

Uniformiteit, vrijheid en efficiency

Auris had een duidelijk doel voor ogen. De organisatie wilde voor al deze medewerkers (verspreid over veel locaties) één proces faciliteren om bloemen en geschenken in te kopen. Op deze manier wil de organisatie de medewerkers ontzorgen, maar ook de organisatie vitaler maken. De oplossing moest aan de volgende voorwaarden voldoen: een API-koppeling aan haar inkoopsysteem ProActive, een reductie van leveranciers en facturen, een einde aan declaraties én duidelijkheid voor bestellers zodat men weet wat men mag bestellen.  Zaken waar Absoluta de Auris Groep perfect bij kan helpen!

In eerste instantie was de aanbesteding van de Koninklijke Auris Groep enkel gericht op de productgroepen flowers & gifts. In Absoluta hebben zij echter een brede partner gevonden die ook direct de tail spend omtrent eten & drinken aanpakt. Absoluta biedt via haar platform naast bloemen & geschenken ook foodproducten als vergaderlunches, maaltijden en overwerkmaaltijden bij meer dan 3000 lokale leveranciers aan. Zo wordt niet alleen het proces rondom flowers & gifts verbeterd, maar ook direct de inkoop van food. Twee vliegen in een klap dus!

Wij zijn blij dat wij het inkoopproces van de Koninklijke Auris Groep op al deze productgroepen maximaal kunnen optimaliseren en de medewerkers kunnen ontzorgen. We zijn trots en kijken uit naar een mooie totale samenwerking!

Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie over de samenwerking? Vraag hier een brochure aan of neem direct contact op met Absoluta via 088-0220 303 of sales@absoluta.nl.