Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Absoluta is na een succesvolle pilot de nieuwe landelijke partner voor AVR Afvalverwerking voor het verzorgen van alle externe catering. AVR is gespecialiseerd in de verwerking van diverse soorten restafval en zet dit restafval om in energie en grondstoffen voor huishoudens en bedrijven. Het is onze ambitie om een schone wereld te creëren waarin niets onbenut blijft. AVR maakt wat waardeloos is weer waardevol. Zij werken aan positieve verandering, iedere dag weer, met een nuchtere kijk en praktische oplossingen. AVR beschikt over twee locaties waar energie en grondstoffen worden gemaakt van afval: Duiven en Rozenburg. In Den Haag, Utrecht en hartje Rotterdam bevinden zich vier overslagstations. Op al deze locaties kan er vanaf nu via de Absoluta portal, op uniforme wijze, worden besteld en zo in alle behoeftes op het gebied van catering en meer worden voorzien.

Absoluta biedt de mogelijkheid om met een landelijke oplossing, lokale wensen en persoonlijke service te verenigen. Vertrouwde leveranciers zullen de komende tijd aan het netwerk van Absoluta worden toegevoegd om de cateringdiensten voor AVR nog verder te personaliseren  en perfect af te stemmen op de lokale vraag.

Door alle catering bij Absoluta onder te brengen, wordt er een flinke kostenbesparing gerealiseerd middels het afstemmen van de menukaarten op de maximale bestedingsruimte voor een overwerkmaaltijd, en het terugschroeven van het aantal leveranciers en bijbehorende facturen. Daarnaast sluit het online bestellen van catering in één landelijke portal, naadloos aan bij de visie van AVR die gefocust is op innovatie en het optimaliseren van processen.

Ja, ik ben benieuwd wat Absoluta voor mijn organisatie kan betekenen. Ontdek het Absoluta platform

Leave a Reply