Complete ontzorging
Veilige gegevensverwerking
Kies jouw bezorgmoment
Borrelpakketten header desktop Borrelpakketten header mobiel

Borrelpakketten versturen naar jouw collega's.

#lekkergeregeldcollega

Heerlijke borrelpakketten

Geef jouw collega’s een van onze borrelpakketten cadeau. Van borrelpakketten door de brievenbus tot 0.0% borrelen. Wij hebben voor iedereen en voor elk budget een tof pakket. Persoonlijk kaartje erbij? Regelen we! In jouw huisstijl? Kunnen we fixen! Wij ontzorgen je van A tot Z. Jij geeft je wensen door en wij regelen het inpakken en de verzending naar een of meerdere adressen. Lekker makkelijk & gegarandeerd succes!

Sneak peek op de borrelpakketten

Of liever een voorstel op maat?

Hoe klanten ons ervaren

Ik was op zoek naar een mooi borrelpakket om naar onze collega's door heel Nederland te sturen. Ik kwam bij Absoluta terecht en werd direct heel goed geholpen. Alles verliep vlekkeloos en het zag er ook nog eens heel goed uit!

- Julia

Ik was wat aan de late kant met bestellen, maar wilde dat een borrelpakket op tijd werd bezorgd. Na schakelen met Absoluta een leuk pakketje gevonden. De volgende dag lag het pakket op de mat! Super geregeld!

- Lies van Balen

Ter ere van ons bedrijfsjubileum, hebben wij het personeel verrast met een borrelpakket. Absoluta dacht mee over de aankleding en hadden het bijgevoegde kaartje in onze eigen huisstijl gedrukt. Super mooi geworden!

- Sybilla van Bindsbergen

Bij Absoluta voor het personeel verschillende borrelpakketten besteld voor tijdens een online pubquiz. Er wordt goed meegedacht en snel contact opgenomen. De pakketten zijn goed in de smaak gevallen!

- Rick Veldt

Zo werkt het

Borrelpakketten SVG

Voor elk wat wils

Ruime keuze uit verschillende borrelpakketten. Voor elk budget een leuk pakket.

Met persoonlijke noot

Kies een kaartje met persoonlijke boodschap, eventueel in jouw eigen huisstijl (mogelijk v.a. 50 stuks).

Regel op jouw manier

Direct bestellen en afrekenen of liever een voorstel op maat op basis van jouw wensen?

Icoon verzending

Bezorgd op jouw locatie(s)

Levering op kantoor of bij jouw collega’s thuis? Jij levert je wensen aan en wij regelen de rest.

Een greep uit onze klanten

Borrelpakketten CTA 2

Ziet er goed uit! En nu?

Direct bestellen en afrekenen of liever een voorstel op maat en betalen op rekening?

Antwoord op al je vragen

All you need to know

Wat zijn de betaalopties?

Bestel hier direct de borrelpakketten en reken af met iDeal of creditcard. Liever op rekening bestellen? Geef dan hier jouw wensen door. Je ontvangt van ons een offerte op maat en na levering ontvang je een factuur.

Kan ik op rekening bestellen?

Dat kan! Je kunt hier kosteloos een premium account aanmaken waardoor je altijd food, flowers en gifts op rekening kunt bestellen. Goodbye bonnetjes & declaraties!

Waar vind ik de prijzen van de borrelpakketten?

Op ons platform vind je een overzicht van al onze producten incl. prijzen en bezorgvoorwaarden. Je kunt hier direct jouw bestelling plaatsen!

Wat zijn de levertijden?

De bezorgvoorwaarden zijn afhankelijk van het gekozen product en de leverancier. De gewenste leverdatum? Die bepaal jij! Good to know: de pakketten worden 1 werkdag voor de bezorgdatum aangeboden bij de post. In principe worden ze de volgende werkdag bezorgd, helaas kunnen we dit niet garanderen omdat we afhankelijk zijn van de post. Mocht je twijfelen over de bezorgdatum, adviseren we je wat speling te nemen!

Wat zijn de bezorgkosten?

De bezorgvoorwaarden zijn afhankelijk van het aantal, het gekozen product en de leverancier. Wil je de pakketten op meerdere afleveradressen laten leveren of op één adres? En is er sprake van adressen in het buitenland? Dan worden er extra kosten in rekening gebracht. Wil je hierover de ins en outs weten? Neem dan contact met ons op.

Kan ik de pakketten op meerdere afleveradressen laten bezorgen?

Uiteraard, wat jij graag wilt! Ga jij voor levering op één adres of kies je voor leveren op meerdere (huis)adressen? Geef het door en wij zorgen dat de pakketten op het juiste moment naar de juiste locatie(s) worden verzonden. Bij meerdere bezorgadressen dien je deze lijst in te vullen. Lever de complete lijst vervolgens aan via info@absoluta.nl o.v.v. je ordernummer.

Verzenden jullie ook naar het buitenland?

Ja! Geen probleem, ook jouw collega’s in het buitenland kunnen wij verrassen met toffe pakketten. Hiervoor worden wel extra bezorgkosten in rekening gebracht. Wil je hierover meer info? Neem dan contact met ons op.

Hoe werkt het toevoegen van een kaartje aan mijn bestelling?

Wij bieden een ruime keuze aan leuke kaartjes om toe te voegen aan jouw bestelling. Wil jij liever zelf een kaartje aanleveren? Ook dat is mogelijk vanaf 50 stuks! Kies tijdens jouw bestelling bij de optie ‘Kaartje erbij?’ voor ‘Design op maat’. Onze regelbazen nemen vervolgens contact op om het design te bespreken. Bekijk hier al onze kaartjes en de aanleverspecificaties voor een design op maat!

Zijn de gegevens die ik deel veilig?

Maak je daar geen zorgen over! Absoluta is ISO27001 gecertificeerd, dus alle persoons- en klantgegevens op ons platform zijn maximaal beveiligd. Zo loop je geen risico en voorkom je gegevensschending. Wil je graag gebruik maken van een verwerkersovereenkomst? Neem dan even contact met ons op!

Wat kan ik nog meer bestellen bij Absoluta?

Vergaderlunches, taart, catering of goede maaltijden nodig op kantoor of op een externe locatie? Regelen we! En ook voor verjaardagscadeaus, een bedankje of bloemetje ben je bij ons aan het juiste adres. Op ons #1 office platform hebben we de beste bezorgrestaurants, cateraars, bloemisten en giftleveranciers verzameld voor op het werk.