Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Vol overgave staat Miranda Jungschläger dagelijks burgers te flippen. Ze had het nooit gedacht. Na twintig jaar in dienst bij KLM wilde ze iets anders. Wat wist ze nog niet precies maar zeker geen horeca of een eigen zaak. Hoe het dan toch zo ver heeft kunnen komen? Miranda liet zich verleiden door de beste burgers van het land.

“Bij hamburgers denken mensen meestal aan fastfood, maar dat zijn onze burgers helemaal niet. Het is puur rundvlees met verse toppings, het is geen vette hap.” Alleen de beste burger mag zich van Miranda een Big Burger noemen: 250 gram rundvlees op een broodje vers van de bakker. Belegd met kaas en bacon en als finishing touch een lepel zelfgemaakte burgersaus. Je zou voor minder al zwichten. Maar bij Big Burgers on Wheels is deze Mr. Big Burger slechts het begin van een lange lijst. Burgers met een twist, helemaal persoonlijk en voor iedereen uniek.

Big Burgers on Wheels - online eten bestellen

Big Burgers on Wheels
Het concept voor Big Burgers on Wheels komt van Miranda’s broer die vijf jaar geleden de eerste Big Burgers-zaak opende in Den Haag. Afhalen of bezorgen en er thuis van genieten. Inmiddels zijn er al meerdere Big Burgers door het land in kun je in Scheveningen ook aanschuiven. De zaak in Almere neemt Miranda voor haar rekening. Ze heeft moment spijt van haar switch en maakt dagelijks burgers met ziel en zaligheid.

Hamburgers bij de vergadering
Naast de big burgers zijn er ladyburgers met een maatje minder, 150 gram vlees. Burgers met een maatje meer zijn er ook: “De Real Big Man Burger heeft twee burgers. Die moet je bijna met z’n vieren eten zo veel is het.” Maar eigenlijk zijn de burgers te lekker om te delen. Geen probleem want ook voor bedrijven met veel personeel: iedereen kan zijn eigen favoriete burger bestellen.  “Ik hoop via Absoluta straks ook aan grotere bedrijven te kunnen leveren.” Buiten openingstijden levert Miranda voor Absoluta ook burgers: “Een hamburger bij de vergadering is dus geen probleem.”

Big Burgers on Wheels - online eten bestellen

Vers gegrild
Direct na bestelling zorgt Miranda er in hoogst eigen persoon voor dat de burgers vers worden gegrild. Helemaal hand made met een beetje hulp van de slager: “De slager mixt het vlees voor ons en steekt de burgers af, daar heb ik hier geen ruimte voor.” Ook het broertje van de burger staat op het menu, de sparerib. Net als de burgersaus is ook de marinade voor de spareribs zelfgemaakt. Hoe? Dat is het geheim van de chef. Maar je moet het proeven, dat is een ding wat zeker is.