Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Burgers van Barneveld heeft de lekkerste hamburgers van de omgeving. Jonge ondernemer Barbara (22) staat aan het roer en verzint steeds weer smakelijke en vernieuwende gerechten om haar klanten te blijven verrassen. Zo is er een Wall of Fame voor wie haar Big Daddy-hamburger op kan.

Barbara Achterberg was 21 toen ze vorig jaar eigenaar werd van Burgers van Barneveld. Een typisch gevalletje van ‘het bloed kruipt waar het niet gaan kan’. Want ondanks dat Barbara net een opleiding had afgerond voor een carrière in de kinderopvang, koos ze voor de horeca. Het horecaleven is haar met de paplepel ingegoten: haar ouders runnen al 18 jaar een café en cafetaria. Dus toen Barbara na haar afstuderen aan de slag kon in een lunchroom, deed ze dat. En toen haar vader daarna hoorde dat Burgers van Barneveld leegstond, nam Barbara de volgende stoere stap door op die locatie haar eigen bedrijf te beginnen. Nu heeft Barbara 7 mensen in dienst en loopt haar bedrijf als een trein.

Hamburger van de Maand
Wat kun je zoal bij Burgers van Barneveld bestellen als je overwerkt? Uiteraard staat er een klassieke hamburger met friet op de kaart, maar Barbara bedenkt nog veel meer lekkere gerechten. Zo loopt het water bij de Hamburger van de Maand je vaak al in de mond. Wat denk je van de hamburger met beenham op boerenbrood met rucola, tomaat, gebakken uien en honing-mosterddressing? Of van een wildburger met cranberry, sla, tomaat, ui, champignons, spek en bramendressing?

Wall of Fame
Of dan de Big Daddy, een rundvleesburger van 300 gram, die je ook ‘dubbel-up’ kunt bestellen. Dan krijg je 2 hamburgers op 1 broodje (600 gram vlees dus). Als het je lukt om die burger helemaal op te eten, kom je op de Wall of Fame en op Facebook. Maar dat is alleen voor degenen die de Big Daddy in de zaak komen eten.

Altijd lekker
“Een hamburger is altijd lekker,” vindt Barbara. Bovendien zijn ze niet eens heel ongezond. “Je moet niet elke week driedubbele hamburgers gaan eten natuurlijk. Maar onze burgers zijn gemaakt van rundvlees en worden op de grill gebakken. Er komt geen boter of olie aan te pas. Er zit altijd sla, komkommer, tomaat of augurk bij. Ook hebben we salade als bijgerecht.”

Alles is mogelijk
In principe kun je bij Burgers van Barbara voor je overwerkmaaltijd terecht. Maar als bedrijven een grote lunchbestelling hebben, dan kan dat in overleg. “Voor 20 tot 50 hamburgers kan ik ’s middags wel opengaan. Ik wil vooral dat mensen tevreden zijn en bij ons terugkomen. Wij krijgen liever feedback zodat we er iets aan kunnen doen, dan dat mensen wegblijven.”

Big Daddy
“Het allerleukst aan mijn werk vind ik het contact met mensen. En om steeds nieuwe dingen te verzinnen, waarvan mensen denken ‘hoe kom je erop?’ zoals met de Big Daddy,” aldus Barbara. “Daar komen mensen speciaal voor hier naartoe. Via Absoluta kun je hem bestellen. Alleen de Wall of Fame loop je dan mis.”