Carnavalspakket voor collega’s

Hossen jouw collega’s ook digitaal mee met een carnavalspakket naar keuze?

JA, KOM MAAR DOOR!

Dit jaar helaas geen fysiek carnavalsfeest met z’n allen… En daarom vieren wij het digitaal! Organiseer een leuke online carnavalsborrel met je collega’s en trakteer ze op een van onze feestelijke pakketten. Doe je pakkie maar aan en open je Teams of Zoom. Speel een kraker af, neem een brooike en pak een biertje (of twee).

  • Direct op rekening bestellen en facturatie compleet op maat.

  • Voor elk budget een tof carnavalspakket.

  • Supersnel geregeld en geleverd.

  • Inclusief kaartje naar keuze (Proost of Alaaf) met jouw persoonlijke boodschap (evt. in eigen huisstijl, mogelijk vanaf 50 stuks)
  • Verwerking en vernietiging persoonsgegevens volgens ISO27001 normen.

EEN GREEP UIT ONZE KLANTEN

Yes, strak plan!

IK WIL MIJN COLLEGA’S VERRASSEN MET EEN CARNAVALSPAKKET

 

 

Direct bestellen & betalen met iDeal of creditcard?

Check ons complete assortiment incl. prijzen. Bezorging op meerdere adressen is uiteraard mogelijk!

Direct bestellen

Een voorstel op maat & betalen op rekening?

Cool! Geef jouw wensen door aan ons en dan gaan wij direct voor je aan de slag!

Voorstel op maat

Hoe klanten onze dienst ervaren

Isala is een ziekenhuis met locaties in Zwolle, Meppel, Steenwijk, Kampen en Heerde. Wij bieden basiszorg én topklinische zorg. Er werken zo’n 6.500 zorgverleners, die zich elke dag vol passie inzetten. “Voor de Dag van de Zorg zochten wij een leuke manier om hen te bedanken. De Pathé thuisfilm van Absoluta werd enthousiast ontvangen. Absoluta was nieuw voor ons, maar dachten goed mee, er werd veel in korte tijd geregeld en konden snel schakelen.”

Referentie isala Dianne | Isala

Ik heb voor onze Finance afdeling een borrelpakket besteld bij Absoluta om het eindejaar gezamenlijk in Teams af te sluiten. Onze collega’s waren aangenaam verrast en vonden het een heerlijk pakket. Samenwerking met Aboluta was top! Het maakte niet uit wat je vroeg, het werd meteen opgepakt en geregeld. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!

RTl nederland testimonial Karin Quarles van Ufford | RTL Nederland

Voor een netwerkmoment aan het einde van een event was ik op zoek naar een leuk borrelpakket, op zich niet moeilijk zou je zeggen. Toch waren het vaak standaard pakketten met grote merken, iets waar ik niet naar op zoek was. Toen ik in contact kwam met Absoluta gaven zij mij persoonlijk advies welke producten samen een leuk pakket zouden vormen. De samenwerking verliep soepel en er werd goed meegedacht. Ze zijn zelfs de pakketten persoonlijk komen brengen zodat ik ze dezelfde dag nog naar onze klanten kon sturen.

referentie Heijmans Annemarie | Heijmans

Benieuwd naar meer mogelijkheden?

Bekijk de borrelpakketten