Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
Chocolade_Versturen_Header_Desktop Chocolade_Versturen_Header_Mobile

Chocolade versturen per post naar jouw collega's.

#lekkergeregeldcollega

Enjoy life, eat chocolate!

Wie wordt er nou niet blij van chocolade? Verras jouw collega’s met heerlijke chocolade door de brievenbus. Ga voor een lekkere Tony’s Chocolonely reep of kies een van de luxe bonbondozen met daarin bijzondere handgemaakte bonbons. Persoonlijk kaartje erbij? Regelen we. In jouw huisstijl? Fixen we ook voor je! Wij ontzorgen je van A tot Z.

Een greep uit ons assortiment

Of liever een voorstel op maat?

Hoe klanten ons ervaren

Vlotte communicatie, verzoeken worden vrijwel meteen opgepakt. De beste leverancier waar ik de afgelopen jaren mee heb mogen samenwerken.

- Sandra Gokoel

Bij het aanvragen van een offerte krijg je een contactpersoon toegewezen die snel reageert en alles regelt. Dit is erg prettig, vaak heb je namelijk steeds met een andere medewerker contact.

Reached out to Absoluta for a quote with regards to a corporate gift for our employees, and within less than 2 weeks the team put together and shipped the personalised packages.

- Diana Tapoi

Zo werkt het

Voor elk wat wils

Ruime keuze uit verschillende chocolade. Voor elk budget hebben we heerlijke chocolade.

Met persoonlijke noot

Kies een kaartje met persoonlijke boodschap, eventueel in jouw eigen huisstijl (mogelijk v.a. 250 stuks).

Regel op jouw manier

Vraag een voorstel op maat aan, zo kunnen wij aan de slag met jouw persoonlijke wensen!

Icoon verzending

Bezorgd op jouw locatie(s)

Zending per (brievenbus)post naar alle adressen of op kantoor. Jij levert je wensen aan en wij regelen de rest.

Deze klanten gingen je voor

Chocolade versturen cTA

Tof! En nu?

Direct bestellen en afrekenen of liever een voorstel op maat en betalen op rekening?

Antwoord op al je vragen

All you need to know

Wat zijn de betaalopties?

Bestel hier direct de chocolade en reken af met iDeal of creditcard. Liever op rekening bestellen? Geef dan hier jouw wensen door. Je ontvangt van ons vervolgens een offerte op maat.

Kan ik op rekening bestellen?

Dat kan! Je kunt hier kosteloos een bedrijfsomgeving aanmaken waardoor je altijd food & attenties op rekening kunt bestellen. Goodbye bonnetjes & declaraties!

Waar vind ik de prijzen van de chocolade?

Op ons platform vind je een overzicht van al onze producten incl. prijzen en bezorgvoorwaarden. Je kunt hier direct jouw bestelling plaatsen!

Wat zijn de levertijden?

De bezorgvoorwaarden zijn afhankelijk van het gekozen product en de leverancier. De gewenste leverdatum? Die bepaal jij! Good to know: de chocolade wordt 1 werkdag voor de bezorgdatum aangeboden bij de post. In principe worden ze de volgende werkdag bezorgd, helaas kunnen we dit niet garanderen omdat we afhankelijk zijn van de post. Mocht je twijfelen over de bezorgdatum, adviseren we je wat speling te nemen!

Wat zijn de bezorgkosten?

De bezorgvoorwaarden zijn afhankelijk van het aantal, het gekozen product en de leverancier. Wil je de chocolade op meerdere afleveradressen laten leveren of op één adres? En is er sprake van adressen in het buitenland? Dan worden er extra kosten in rekening gebracht. Wil je hierover de ins en outs weten? Neem dan contact met ons op.

Kan ik de chocolade op meerdere afleveradressen laten bezorgen?

Uiteraard, wat jij graag wilt! Ga jij voor levering op één adres of kies je voor leveren op meerdere (huis)adressen? Geef het door en wij zorgen dat de chocolade op het juiste moment naar de juiste locatie(s) worden verzonden. Bij meerdere bezorgadressen dien je deze lijst in te vullen. Lever de complete lijst vervolgens aan via info@absoluta.nl o.v.v. je ordernummer.

Verzenden jullie ook chocolade naar het buitenland?

Ja! Geen probleem, ook jouw collega’s in het buitenland kunnen wij verrassen met heerlijke chocolade. Hiervoor worden wel extra bezorgkosten in rekening gebracht. Wil je hierover meer info? Neem dan contact met ons op.

Hoe werkt het toevoegen van een kaartje aan mijn bestelling?

Wij bieden een ruime keuze aan leuke kaartjes om toe te voegen aan jouw bestelling. Wil jij liever zelf een kaartje aanleveren? Ook dat is mogelijk vanaf 50 stuks! Kies tijdens jouw bestelling bij de optie ‘Kaartje erbij?’ voor ‘Design op maat’. Onze regelbazen nemen vervolgens contact op om het design te bespreken. Bekijk hier al onze kaartjes en de aanleverspecificaties voor een design op maat!

Zijn de gegevens die ik deel veilig?

Maak je daar geen zorgen over! Absoluta is ISO27001 gecertificeerd, dus alle persoons- en klantgegevens op ons platform zijn maximaal beveiligd. Zo loop je geen risico en voorkom je gegevensschending. Wil je graag gebruik maken van een verwerkersovereenkomst? Neem dan even contact met ons op!

Wat kan ik nog meer bestellen bij Absoluta?

Heb je vergaderlunches, taart, catering of goede maaltijden nodig op kantoor of op een externe locatie? Regelen we! En ook voor verjaardagscadeaus, een bedankje of bloemetje ben je bij ons aan het juiste adres. Uiteraard met een mooi kaartje erbij en bezorgd waar en wanneer jij wilt. Zo ontzorgen we je van A tot Z.