Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Het COA Centraal Orgaan Asielzoekers was op zoek naar één leverancier waaraan ze opdrachten kan verstrekken voor de levering van catering door heel Nederland.

Er dient een eenduidige kwaliteit, een uniform menu en tarief te worden gehanteerd voor alle AZC’s. Het bestelsysteem van de leverancier dient aan te sluiten bij het SAP systeem van COA. Men wil de mogelijkheid hebben om tot vier uur voor levering een bestelling te kunnen plaatsen of wijzigen. Ook dient er duidelijk inzicht te worden verschaft op de bestellingen door middel van managementsrapportages. Naast de levering van het basisassortiment moet het mogelijk zijn om eenvoudig andere cateringvoorziening te leveren op offertebasis.

Absoluta heeft een landelijk dekkend netwerk van zo’n 150 keukens om catering op elke locatie in Nederland te leveren. Hiermee kan Absoluta als enige in Nederland gegarandeerd binnen 2 uur op elke locatie leveren, ook op afgelegen locaties zoals een AZC. De bestelapplicatie van Absoluta is zodanig ingericht dat de bestelprocedure volledig aansluit bij de wensen en eisen van COA. In de bestelapplicatie is het standaard menu voor COA opgenomen, zodat alle geautoriseerde medewerkers eenvoudig zelf kunnen bestellen en wijzigen. Speciale verzoeken voor catering worden op offertebasis aangeboden. Op maandelijkse basis levert Absoluta een managementrapportage aan waardoor COA volledig inzicht heeft in o.a. kosten per locatie en afgenomen assortiment.

Het COA heeft in Absoluta een partner gevonden die binnen 2 uur op elke (afgelegen) locatie van COA alle gewenste cateringvoorziening kan verzorgen. Met één menu, één prijs en een hoog kwaliteitsniveau brengt Absoluta eenheid in de landelijke cateringvoorzienig voor COA. Dankzij de maatwerkoplossingen van de bestelapplicatie van Absoluta sluiten de procedures perfect aan bij die van COA. Hierdoor is er duidelijkheid voor de gebruikers, de administratie en het management. Door de diensten van Absoluta bespaart COA fors op de cateringkosten.

Ja, ik ben benieuwd wat Absoluta voor mijn organisatie kan betekenen. Ontdek het Absoluta platform

Leave a Reply