Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Company Catering Commanderie is het bedrijf van twee broers, Jochem en Patrick Janssen. Ze vullen elkaar goed aan in hun werk. Jochem is een horecaman in hart en nieren. Hij houdt van de cateringopdrachten en evenementen. Planning, organisatie en een sociaal hart zijn juist de inbreng van Patrick. Patrick heeft namelijk een achtergrond in de zorg. Dankzij hem bestaat een kwart van het Commanderie-team uit mensen met een afstand tot arbeidsmarkt. Zij werken door het hele bedrijf, van chauffeur tot productie.

‘Het idee was om samen een broodjeszaak te beginnen,’ vertelt Patrick. ‘Dat werd een restaurant van 250 m2 en een cateringbedrijf.’ Het restaurant zit in een bedrijven-verzamelgebouw op een bedrijventerrein in Arnhem. Hun opdrachten zijn dan ook vooral voor B2B.

Veel variatie
Wat de Company Catering Commanderie binnen de cateringtak met name verzorgd zijn lunches, hapjes en buffetten. ‘Of het nu om een grote aanbesteding van de politie gaat, een opdracht via Absoluta of een lunch voor vier personen. Die variatie maakt het leuk,’ vindt Patrick.

Voor de lunch werken de broers veel met lokale producenten. Zo worden de melk, appels, peren en het desembrood om de hoek geproduceerd. Ze verzorgen een breed assortiment aan zachte broodjes, wraps en sandwiches.

Laat je verrassen
Dan het hapjes-gedeelte van de catering. Over de vraag welke hapjes de Commanderie zoal op locatie brengt, denkt Patrick even na. ‘Ons hoofd productie is super creatief. Hij maakt zo veel verschillende dingen, van geitenkaasballetjes met een ijsdip, poffertjes met zalm en dille, een yakitori-stick tot haring op roggebrood.’ ‘Weet je wat ik zou willen meegeven? Laat je verrassen door de cateraar. Bestel gewoon eens 100 hapjes. Het is altijd goed. Als je de chef zijn gang laat gaan, krijg je leukere dingen en meer bijzondere combinaties dan wat je zelf verzint.’

Full service cateraar
Bij Company Catering Commanderie kun je ook terecht voor buffetten en barbecues. Voor ‘saaie RVS-bakken’ hoef je niet bang te zijn. ‘In onze huisstijl hebben we kistjes laten maken waarin we de gerechten presenteren. We zetten het neer en bouwen het helemaal naar wens op.’ ‘Als mensen dat willen, blijven wij er tijdens het eten bij. Dat is voor ons ook leuk, want dan kunnen we de combinaties maken die we voor ogen hebben.’ Dat doet de Commanderie bijvoorbeeld bij een BBQ van 80 personen voor PostNL; een opdracht die via Absoluta komt.

Duidelijke aanspreekpunten
Patrick zegt: ‘de samenwerking met Absoluta gaat over het algemeen perfect.

Het is een leuke manier om extra omzet te genereren. Zij hebben een bepaalde klantgroep die goed aansluit bij wat wij bieden. Daarnaast zijn de dames op het kantoor van Absoluta duidelijke aanspreekpunten; dat werkt heel makkelijk.’