Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

COVID-19 – WIJ BLIJVEN OPEN

Bericht 18-03-2020

Download hieronder jouw social media bericht.

<<Download Instagram post>>

<<Download Facebook/Linkedin post>>

Bericht 17-03-2020

De maatregelen van de overheid in de strijd tegen het coronavirus gaan steeds verder. Zo moeten alle eet- en drinkgelegenheden in Nederland dicht tot en met 6 april. Scholen zijn gesloten, Nederland werkt al een tijdje massaal thuis en dat zal de komende tijd niet veranderen.

Deze maatregelen hebben grote gevolgen voor iedere organisatie in Nederland. Bedrijfsrestaurants sluiten hun deuren, de werkdruk voor de collega’s die wel aanwezig zijn op kantoor neemt veelal toe en de afstand met de collega’s die thuiswerken wordt groter.

Samen met onze leveranciers staan we voor je klaar
Gelukkig is het bezorgen van food, flowers & gifts wel toegestaan, dus wij blijven open. Samen met onze zwaar getroffen leveranciers staan we voor je klaar. Gaat jouw bedrijfsrestaurant dicht? Bestel dan via het Absoluta platform jouw lunch of maaltijd. Wil jij in deze tijd jouw collega’s zoveel mogelijk ondersteunen en iets voor ze doen? Wat dacht je van een lekkernij voor de hardwerkende mensen op kantoor/thuis of bijvoorbeeld een brievenbusbloemetje om je collega’s wat op te fleuren? Wij gaan graag voor je aan de slag. Neem contact met ons op voor een voorstel op maat. Wij zijn er voor jullie!

Zorg goed voor elkaar!

Vul jouw postcode in en plaats een bestelling!