Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Croonwolter&dros loopt al meer dan 140 jaar voorop bij nieuwe ontwikkelingen. Ook in deze tijd, waarin de rol van techniek steeds belangrijker wordt, zijn zij een aanjager van nieuwe technologische ontwikkelingen. Met de kennis, de ervaring en het vakmanschap om intelligente systemen en integrale, duurzame oplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren, te beheren en te onderhouden maken zij het verschil.

Ook interne processen worden onder de loep genomen en waar mogelijk verbeterd middels technologische ontwikkelingen. De vernieuwde samenwerking met Absoluta is hier een voorbeeld van. Het nieuwe op maat gemaakte online platform maakt het voor alle aangewezen Croonwolter&dros medewerkers, zowel op kantoor als op projectlocaties, niet alleen makkelijker om catering te bestellen, maar ook nog eens leuker en slimmer.

Via dit platform kunnen vanaf nu overal in Nederland, op dezelfde wijze overwerkmaaltijden, lunches gebak etc. worden besteld. Het volledig vernieuwde platform verbindt Croonwolter&dros met de beste lokale leveranciers. Het aanstellen van Absoluta als leveranciersbeheerder zorgt tevens voor een optimale kostenbeheersing. Met het faciliteren van dit platform biedt de organisatie een veilige online bestelomgeving voor haar medewerkers.

Croonwolter&dros komt voort uit de fusie van Croon en Wolter & Dros en heeft momenteel meer dan 2.500 medewerkers. Croon en Absoluta werkten al een aantal jaren prettig samen. Absoluta is dan ook trots dat deze samenwerking met Croonwolter&dros, het grootste bedrijf in elektrotechniek, werktuigbouwkunde, automatisering en informatisering gespecialiseerde van Nederland, wordt voortgezet en uitgebreid.

Ja, ik ben benieuwd wat Absoluta voor mijn organisatie kan betekenen. Ontdek het Absoluta Platform