Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Dagelijks werken via HR dienstverlener, USG People, meer dan honderdduizend mensen bij bedrijven en instellingen op het Europese continent. USG People is ervan overtuigd dat voor het succes van organisaties de mensen het verschil maken. Daarom is het voor USG erg belangrijk om ook hun mensen zo veel mogelijk te ontzorgen, zodat zij op de beste wijze betekenisvolle verbindingen kunnen maken voor klanten en kandidaten. De samenwerking met Absoluta zorgt ervoor dat medewerkers hun vergaderlunches en overwerkmaaltijden niet langer hoeven te declareren maar rechtstreeks vanuit hun eigen systeem kunnen bestellen.

Tot voorkort werd er op alle, meer dan 150 locaties van USG People in Nederland, op verschillende manieren catering besteld. Dit resulteerde niet alleen in een enorm aantal leveranciers, een nog groter aantal facturen maar bovendien ook in een hoop ongemak voor de medewerker. De nieuwe Absoluta portal maakt het voor iedere USG People medewerker mogelijk om eenvoudig eten te bestellen, waar en wanneer dan ook.

Een koppeling tussen de systemen van beide partijen zorgt daarnaast voor een efficiënt bestel- en administratieproces voor USG People. Met deze OCI koppeling wordt een automatische afhandeling van orders en facturen gerealiseerd. Middels de Absoluta portal staat USG in directe verbinding met meer dan 3.000 lokale leveranciers. Zo blijft het voor medewerkers van Start People, Unique, USG Professionals en Secretary Plus mogelijk om bijvoorbeeld de pizza’s bij hun favoriete Italiaan en broodjes bij hun favoriete lunchroom te bestellen, maar dan zonder dit zelf voor te hoeven schieten!

Ja, ik ben benieuwd wat Absoluta voor mijn organisatie kan betekenen. Ontdek het Absoluta platform