Complete ontzorging
Veilige gegevensverwerking
Kies jouw bezorgmoment
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Hét restaurant op de Koestraat met een flink Portugees temperamentje, De Carpacciobar. Hier kan terecht voor het bestellen van heerlijk verse carpaccio, de straatnaam kon er wel op uitgezocht zijn. Bij binnenkomst werd ik hartelijk ontvangen door Leontien, die mij kennis heeft laten maken met dit bijzondere concept. Het concept vertellende waande ik mij met mijn hoofd in Portugal.

De Carpacciobar is opgericht door Anneloes die een tijdje in Portugal heeft gewoond. Ze is zo onder de indruk van deze cultuur dat ze weg smelt bij de gedachten. “Je wordt in Portugal doodgegooid met carpaccio” eenmaal weer in Nederland beseffend dat zoiets hier niet is. Dit bracht Anneloes op een geweldig idee, wat denk je? Jazeker een carpacciobar. Eerst nog gelokaliseerd als Vittore C in Bank15, waar bedrijven de kans krijgen om op te starten, om vervolgens verder te gaan met De Carpacciobar op de Koestraat.

De Carpaccio kan besteld worden van lunch tot en met diner. Naast carpaccio van rundvlees gebruiken ze ook vis en voor de vegetariërs onder ons ook groenten, fruit en zelfs chocolade carpaccio als dessert. “Het vlees komt binnen een week van de geslachte koe op je bord, verser kan het gewoon niet”. Carpaccio als hoofdgerecht klinkt voor Nederlanders nog een beetje raar, “krijg ik daar nog iets bij?” wordt er vaak gevraagd. Eenmaal de carpaccio gegeten te hebben blijkt toch dat het wel degelijk een hoofdgerecht is

Het personeel geeft je het gevoel dat je ze alles kunt vertellen, ook wanneer er iets niet goed is. “Mensen kunnen zelfs hun hart hier uitstorten” verteld Leontien. Dit warme gevoel komt ook over in het bezorgen. Door eigen ervaring weet ik dat het eten persoonlijk wordt afgeleverd met een flinke glimlach, ook al kon ze mijn adres niet vinden.

Tip van Absoluta foodie Josha: De runder carpaccio truffelmayonaise schotel en als toetje natuurlijk de chocolade carpaccio 🙂