Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Calamiteiten zijn voor gedupeerden onverwachte situaties die vaak met emoties gepaard gaan. Of het nu gaat om brand- of stormschade, wateroverlast, een explosie of inbraak, Dolmans Calamiteiten Diensten komt direct in actie. De Dolmans dienstverlening is hierop ingesteld en er wordt geopereerd vanuit diverse regionale vestigingen.

Voor zowel 20 vestigingen in Nederland als alle calamiteiten projectlocaties heeft Dolmans een contract afgesloten met Absoluta. Absoluta zal een catering dienst aanbieden met een 24/7 service. Bij het plaatsvinden van een calamiteit zal Absoluta ervoor zorgen dat de Dolmans medewerkers voorzien worden van eten en drinken gedurende het project. Dit kan dagen of weken duren.

Dolmans zal naast de cateringdienst gebruik maken van de banqueting mogelijkheden voor alle eigen locaties. Via de online bestelomgeving van Absoluta kan er eenvoudig en snel besteld worden, met het voordeel van 1 verzamelfactuur.

Dolmans en Absoluta, een perfecte match als het gaat om flexibiliteit en samenwerking. Kijk voor meer informatie op www.dolmanscalamiteiten.com.

Ja, ik ben benieuwd wat Absoluta voor mijn organisatie kan betekenen. Ontdek het Absoluta platform

Leave a Reply