Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Heb jij altijd al de beste burger van Breda willen proeven? Meet The Burger Bar! Wij spraken Yamie-lee (27), die zich sinds een jaar bedrijfsleider mag noemen van The Burger Bar in hartje Breda. Hamburgers zijn hip, zowel bij de enorme hoeveelheid stappers die Breda rijk is als bij het bedrijfsleven. In het kleine zaakje aan de Reigerstraat, te midden van tientallen barretjes en discotheken, draait het team van The Burger Bar Breda regelmatig overuren om de beste burgers te grillen.

Al bij het binnenstappen van The Burger Bar weet je het: trek! De hip gedecoreerde muren, het stoere houten menu, de geur: alles ademt hamburgers. En niet zomaar burgers met een beetje sla en een broodje.

Voor iedere burgerfan – zelfs als je geen traditioneel liefhebber bent – is wel wat te vinden. “De ‘Hangover’ is een hele populaire”, vertelt Yamie Lee. Een mooi stuk angus beef met onder andere romeinse sla, een eitje, rode ui en eigen gemaakte ketchup. “En ja, hij helpt zeker tegen een kater.”

The Burger Bar - online eten bestellen

Niet alleen voor stappend Breda is The Burger Bar een uitkomst. “Ook de zakelijke markt weet ons wel te vinden”, vervolgt ze. Vooral overwerkers lusten graag een burgertje als men nog even aan de bak moet. En daarvoor hoef je de deur niet uit, onze burgers bezorgen wij gewoon bij jou op kantoor!

Het team van The Burger Bar verveelt zich geen moment. En ook in de toekomst gaat dat niet gebeuren, verzekert de jonge bedrijfsleidster.
“De hamburger is nu ontzettend in, maar ook tijdloos. Een burger is heel toegankelijk en zal altijd wel blijven bestaan. Aan ons de taak om met de tijd mee te blijven gaan en kwaliteit te bieden.” Het team van The Burger Bar Breda doet dat met verve. Zo stellen de burgerchefs van The Burger Bar iedere maand met zorg een verassende burger samen, de Chef Special. En: echt aan alles is gedacht. Wie hamburgers op de zaak bestelt krijgt geen blanco tasje, maar een fraai gedesignede papieren tas, de burger zit in een zelf ontworpen doosje en ook de milkshakes zitten verpakt in een The Burger Bar-beker.

The Burger Bar - online eten bestellen

Zelf heeft Yamie uiteraard ook een favoriete burger, die ze met haar ogen dicht kan bereiden. Haar tip: de Soprano. Een sappige angus burger met zoetzure komkommer, een appel-uien compote en truffelmayonaise. Eet smakelijk!

Ja, ik ben benieuwd wat Absoluta voor mijn organisatie kan betekenen. Lees hier meer

Leave a Reply