Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Bij Eetwinkel Stroom kun je altijd terecht. Ook als je vliegende haast hebt. “Ons eten is altijd vers. We bereiden maaltijden ’s ochtends voor en zetten het kant-en-klaar in de koeling. Voor de mensen die op weg naar de trein snel even iets mee willen nemen”, vertelt Charis Heising.

Charis Heising begon twee jaar geleden met Café Stekker, een lunchroom met lekkere koffie en zoetigheid. Estée Strooker opende hetzelfde jaar Slaatje Bla, wat begon als saladebar, maar al snel uitbereidde met een daghap, pastagerechten en stamppotten. De twee zaten letterlijk bij elkaar om de hoek en besloten dit voorjaar hun krachten te bundelen in Eetwinkel Stroom. De salades en gezonde daghappen krijgen nu versterking van heerlijke kopjes koffie, koekjes en taart.

Eetwinkel Stroom online eten bestellen Absoluta

Maaltijden, drank en zoetigheid
“Ik kende Estée al langer en stond altijd al met één been in Slaatje Bla”, vertelt Charis. “Ik hielp daar in het begin mee en ben dat blijven doen. Het liep heel goed en de locatie werd eigenlijk te klein. Ook omdat we ook nog bezorgen. In de spits was het dan lastig om alles te verwerken.” Samen zochten ze naar een grotere locatie en die vonden ze, slechts enkele straten verderop, vlak bij station Velperpoort. Charis: “Bij Eetwinkel Stroom kun je terecht voor healthy fastfood. Snelle maaltijden, veel to go. Tot aan de koffie en verse thee met kurkuma en sinaasappel aan toe. We maken alles vers en bedenken leuke nieuwe smaakcombinaties.”

Eetwinkel Stroom online bestellen winkel

Op de kaart
De Sweety Beety (salade geitenkaas met bietjes en framboos), Mexican Bean (bonensalade met jalapeño’s en avocado) en Green Queen (salade met quinoa, erwten en komkommer) staan alvast op de kaart. Maar ook komen er twee soepen, rucola-stamppot en bietenspaghetti. Broodjes voor een lekkere break en ontbijt. Super gezond, maar er is ook ruimte voor zoet. De zelfgemaakte macarons zijn een hit. En daarnaast brownies in alle droombare variaties: met frambozen, snickers en salted caramel, een laagje cheesecake.

Stroom heeft een focus op duurzaam en lokaal. “Lokaal inkopen, liefst uit het seizoen. Daarnaast ook letten op de duurzaamheid van producten. We willen bijvoorbeeld ‘pulled goat’ op de kaart. Dat is vlees van geitenbokjes, wat anders overblijft als restvlees. Het liefst willen we een samenwerking met een lokale geitenboer waar we het vlees kunnen afnemen.”

Eetwinkel Stroom online eten bestellen Absoluta

Een gezonder bedrijfsleven
“We hebben ons aangesloten bij Absoluta omdat volgens ons ook het bedrijfsleven een slag kan maken met gezonder eten. Zodat mensen goede brandstof hebben waarmee ze nog even door kunnen. Absoluta heeft een groot netwerken en we hopen aan bedrijven in Arnhem te leveren. Ook is het voor bedrijven mogelijk om een heel buffet te bestellen. “Ik hoop in ieder geval dat het door onze samenwerking met Absoluta voor bedrijven makkelijker wordt om gezonde maaltijden te bestellen.”