Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Werk je in de Utrechtse wijk Lunetten? Dan bestel je bij Ella’s Kitchen de lekkerste Italiaanse bollen voor bij de vergadering of een moot gegrilde zalm als je een keer overwerkt.

Anouar El Kadaoui was helemaal niet van plan om de horeca ingaan. Hij volgde een opleiding autotechniek, waar hij motoren leerde bouwen. Ondertussen werkte hij wel in het eetcafé van zijn oom en in de pizzeria van zijn vader. Anouar kreeg daardoor wel een passie voor koken en lekker eten.

Op een gegeven moment zag Anouar een mooi pand in Utrecht en dacht: “waarom niet?” Hij had namelijk altijd de droom gehad om voor zichzelf te beginnen.

Wakker maken voor pizza
‘Ella’s kitchen – pizza, pasta en grill’ biedt een Italiaanse keuken met een twist. Anouar: “Mijn vader had natuurlijk een pizzeria en ik vind pasta lekker, daar komt die keuze vandaan. Bovendien: ik kan iemand meestal wel wakker maken voor pizza. Dat vindt iedereen lekker.” Zo is de pizza tonno met tomaat, kaas, tonijn, ui, oregano populair. Zelf kiest Anouar graag de spareribs of biefstuk met friet van zijn menukaart. “Ik ben wel een vleeseter.”

Bedrijven
Ella’s Kitchen zit in de Utrechtse wijk Lunetten. “Daar zitten veel bedrijven en weinig horeca. Een paar bedrijven bestellen al maaltijden bij ons, maar ik hoop dat dat er meer worden doordat we bij Absoluta zijn aangesloten.”

Alles kan
De bedrijven bestellen vooral avondmaaltijden (“mensen komen echt voor de gegrilde zalm”), maar ook Italiaanse bollen voor de lunch, borrelhapjes of catering. Met Anouar kun je alle kanten op. “Je kunt zelfs eten bestellen dat niet op het menu staat. Ik kan veel op maat doen; gisteren nog heb ik vis gemaakt voor een klant. In overleg kan alles.”