Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Facilicom Service Group maakt gebruik van de online portal van Absoluta.

Facilicom is gespecialiseerd in het volledig verzorgen van facilitaire diensten, zodat haar opdrachtgevers zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. Belangrijk binnen Facilicom zijn de kernwaarden. Resultaatgerichtheid, duurzaamheid, samenwerken en vernieuwing. Om deze reden is ook de samenwerking met Absoluta aangegaan.

Absoluta zal voor alle locaties van Facilicom in Nederland de overwerkmaaltijden faciliteren. Uiteraard maakt Facilicom gebruik van de eigen Prorest restaurants. Buiten de openingstijden van deze restaurants is de online portal van Absoluta de oplossing voor de medewerkers van Facilicom. Ook op de locaties waar restauratieve voorziening aanwezig is kan nu makkelijk en snel besteld worden.

Door de samenwerking zorgt Facilicom ervoor dat er honderden declaraties verdwijnen. De online portal van Absoluta biedt een eenduidige werkwijze voor bestellen, administreren en factureren. Samen met duizenden lokale leveranciers worden dagelijks honderden bestellingen bezorgd. Vanaf nu dus ook op alle locaties van de Facilicom Services Group.

De samenwerking van Facilicom en Absoluta zorgt er ook voor dat vele klanten van Facilicom in de toekomst kunnen profiteren van deze kostenbesparende dienstverlening. Een samenwerking om trots op te zijn.

Ja, ik ben benieuwd wat Absoluta voor mijn organisatie kan betekenen. Ontdek het Absoluta platform

Leave a Reply