Flowers

De beste bloemisten op één platform

Ontdek de favoriete bloemisten in jouw regio

Bestel direct en reken af met iDeal of Creditcard

Heeft jouw werkgever een bedrijfsplatform?
Dan bestel je direct op rekening

De beste bloemisten

Een collega of relatie feliciteren, succes wensen of een hart onder de riem steken? Met een bos bloemen zit je altijd goed. Op ons platform bestel je eenvoudig bij honderden lokale topbloemisten. Daarnaast bieden we het assortiment van Topbloemen aan dat overal in Nederland geleverd kan worden door een aangesloten vakbloemist uit de omgeving.

EEN GREEP UIT ONZE KLANTEN

Waarom Absoluta?

Voor iedere gelegenheid.

Mooie bloemen laten bezorgen op kantoor of bij collega’s thuis? Nabestaanden een hart onder de riem steken met een prachtig rouwstuk? Of een bloemetje laten leveren bij die ene zieke collega in het ziekenhuis? Op ons platform regel je het allemaal.

Alleen de beste bloemisten in binnen- en buitenland.

Alle bossen bloemen en rouwstukken worden geleverd door de beste bloemisten uit de omgeving. Bestel je via Topbloemen? Dan selecteren wij een aangesloten vakbloemist in binnen- of buitenland! Liever bestellen bij een bloemist naar keuze? Scroll dan op het platform naar beneden en ontdek het lokale aanbod in jouw postcodegebied.

Service waar je op kunt bouwen.

Wij zijn pas blij wanneer jij dat bent. Daarom staan we altijd voor je klaar en doen we ons best om alles wat jij bestelt tot in de puntjes te regelen. En mocht het een keer mis gaan? Dan lossen wij het uiteraard voor je op.

Met een op rekening account wordt zakelijk bestellen nóg makkelijker

Je kunt altijd en overal in Nederland kosteloos gebruik maken van ons bestelplatform. Wil je gebruik maken van meer slimme opties die het leveren op kantoor nog een heel stuk leuker en makkelijker maken? Ga dan voor een gratis (ja, écht) op rekening account en ontsluit deze topfeatures.