Food

De beste bezorgrestaurants en cateraars op één platform

Ontdek de tofste locals in jouw regio

Bestel direct en reken af met iDeal of Creditcard

Heeft jouw werkgever een bedrijfsplatform?
Dan bestel je direct op rekening

De beste lokale foodleveranciers

Pizza’s, broodjes, een vette hap of een gezonde maaltijd bestellen? Yes, you can! Wij hebben overal in Nederland de tofste lokale leveranciers voor jou verzameld. Daarnaast hebben we fijne groepsarrangementen samengesteld die overal in Nederland geleverd kunnen worden door een goede leverancier uit de omgeving.

EEN GREEP UIT ONZE KLANTEN

Waarom Absoluta?

Voor ieder moment van de dag.

Een ontbijt of goede lunch op kantoor of op locatie? Catering voor een gezellige borrel of barbecue? Of juist een (warme) maaltijd om nog even door te vlammen? Bij ons regel je het allemaal.

Altijd de beste bezorgrestaurants en groepsarrangementen.

Al onze foodproducten worden geleverd door de beste leveranciers uit jouw omgeving. Bestel je van een van onze groepsarrangementen? Dan selecteren wij de leverancier! Liever bestellen bij een local naar keuze? Scroll dan naar beneden en ontdek het lokale aanbod in jouw postcodegebied.

Service waar je op kunt bouwen.

Wij zijn pas blij wanneer jij dat bent. Daarom staan we altijd voor je klaar en doen we ons best om alles wat jij bestelt tot in de puntjes te regelen. En mocht het een keer mis gaan? Dan lossen wij het uiteraard voor je op.

Met een op rekening account wordt zakelijk bestellen nóg makkelijker

Je kunt altijd en overal in Nederland kosteloos gebruik maken van ons bestelplatform. Wil je gebruik maken van meer slimme opties die het leveren op kantoor nog een heel stuk leuker en makkelijker maken? Ga dan voor een gratis (ja, écht) op rekening account en ontsluit deze topfeatures.