Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Fruitful Office bestaat alweer ruim tien jaar. Als dé kantoorfruitleverancier van Nederland helpt Fruitful Office bedrijven met het creëren van een gezonde werkomgeving.

Inmiddels levert Fruitful Office 13.000 fruitmanden per week aan meer dan 3.000 kantoren in de Benelux, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Een deel van die opdrachten loopt via Absoluta.

Van het seizoen
‘Allereerst vinden wij een kwalitatief hoogstaand product belangrijk,’ vertelt Jasper Albada Jelgersma, marketing- en salesmanager bij Fruitful Office. ‘We bieden manden met lokale en seizoensgebonden producten – dat zijn meer dan 40 verschillende fruitsoorten in een jaar. Niet alleen is de kwaliteit beter en smaakt het fruit lekkerder, maar zo beperken we ook de uitstoot van lange afstand transporten en ondersteunen we de lokale fruitteler.’

Uiteraard is Fruitful Office niet het enige bedrijf dat een fruitmandenservice biedt. Wel onderscheidt de Amsterdamse onderneming zich met een duurzaam en sociaal profiel dat ze doorvoeren tot in de details.

Bomen planten
‘Voor elke mand planten wij een fruitboom in Malawi via de organisatie Ripple Africa. Zo gaan we ontbossing tegen en steunen we de lokale bevolking’, legt Jasper uit. Bovendien geeft Fruitful Office haar klanten elke 3 maanden een update over het aantal bomen dat geplant is.

Elk stuk fruit wordt (her)gebruikt
Daarnaast let de kantoorfruitleverancier op de afvalstroom. ‘We gebruiken zo min mogelijk verpakkingen. De manden en kratten waarin we het fruit brengen, halen we wekelijks op voor hergebruik. Door onze strenge kwaliteitseisen houden we fruit over. Al dit overtollige fruit doneren we kosteloos aan voedselbanken en scholen. Fruit dat echt niet meer gebruikt kan worden, geven we aan wormenhotels voor duurzaam compost. Daarnaast worden er bananenbroden gebakken van de overtollige bananen door het Kinderkookkafé.’ Op die manier gaat er geen stuk fruit verloren.

Sociaal
Op sociaal gebied is het fruitbedrijf eveneens actief. Fruitful Office biedt jongeren met een chronische ziekte of lichamelijke beperking een werkplek en dat doen ze in samenwerking met uitzendbureau Emma at Work. Inmiddels hebben ze meer dan 20 jongeren succesvol kunnen plaatsen.

Absoluta heeft deuren geopend
Dankzij de samenwerking met Absoluta levert Fruitful Office hun gezonde snacks nu ook aan een grote financiële instelling met een landelijke dekking aan kantoren. ‘Absoluta heeft deuren voor ons geopend. Zo’n grote klant met meer dan 200 locaties is uiteraard heel waardevol,’ vindt Jasper. ‘De samenwerking verloopt naar volle tevredenheid. We weten wat we aan elkaar hebben. Absoluta helpt ons met het vinden van mooie nieuwe klanten, wij ontzorgen Absoluta en leveren rechtstreeks aan de klant, en door dat geheel krijgt die klant de beste ervaring.’

Benieuwd wat Absoluta voor jouw kantoor kan betekenen? Neem contact met ons op via sales@absoluta.nl of 088-0220 303.