Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Kijk, guilty pleasures zijn er altijd. Als je in Eindhoven moet overwerken en je hebt zin in pizza, dan moet je die vooral bestellen. Maar een volgende keer wil je misschien wel iets lekkers en toch ook gezonds eten. Kijk dan vooral op de menukaart van Good Food Republic.

Goed eten, snelle service
Elly Verzuu en haar man zijn al 23 jaar horeca-ondernemers in Eindhoven. Sinds kort hebben ze een nieuwe aanwinst, Good Food Republic. Elly is heel enthousiast over dit concept en legt uit waarom: ‘Je ziet allerlei veranderingen in de markt. Mensen willen een snellere service, maar het moet niet ten koste gaan van gezond eten. Er is meer vraag naar vegetarische en vegan opties. Dat hele pakket hebben we gestopt in Good Food Republic, want dat staat voor good food, fast service.’

Drie concepten
Good Food Republic biedt voor ieder wat wils. Er wordt gewerkt met drie kleinere concepten, namelijk GoTaco, Huckle Berry en Soup a Bowl. We nemen ze even met je door.

GoTaco (spreekt eigenlijk voor zich), daar haal je superverse taco’s, burrito’s en nacho’s. Natuurlijk zijn er guilty pleasures en heb je wel eens zin in hamburger. Dan bestel je bij Huckle Berry, waar ‘de Hungry Huckle het populairst is, want die lijkt meest op gewone hamburger’. En waar ze ook een vegan Bravocado aanbieden.

Liefhebbers van soep en salade
En dan de Soup a Bowl, daar loopt het water je al helemaal van in de mond. De bouillons die als basis dienen worden namelijk vers gemaakt. ‘Bij de geroosterde groenten en falafel zitten rijst en linzen als een gezonde basis,’ vertelt Elly. ‘De Singapore Laksa Soup is met de fijngesneden kool en gemarineerde kip een goedgevulde maaltijdsoep. En de Soup a Bowl Zalm lijkt een beetje op een pokébowl met rijst, salade, edamame boontjes, gerookte zalm of gemarineerde kip en een sesam tahin dressing.’ Echt een heel breed palet aan gezonde en superlekkere keuzes dus. Je betaalt net iets meer, maar dan krijg je een kwalitatief echt goed gerecht.

Overwerkmaaltijd
Nu worden de gerechten van Good Food Republic met name bezorgd bij particulieren. Nu willen de enthousiaste ondernemers met Absoluta de zakelijke markt in Eindhoven en omgeving nog meer aanboren. Elly Verzuu: ‘We hebben wel eens grote bestellingen van een bank of het MKB in de omgeving. Wat ik hoop is dat bedrijven via het platform van Absoluta onze gezonde en lekkere maaltijden bestellen, bijvoorbeeld als mensen moeten overwerken.’ Dat hopen wij uiteraard ook.