Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Die naam was een gouden greep. “Thais eten Lelystad, dat is waar mensen op zoeken als ze honger hebben. En wie staat er dan op nummer 1? Juist!”, Clint Brown is er nog altijd zeer content mee. Zijn vrouw, een Thaise, was het er in eerste instantie absoluut niet meer eens. Clint: “Die wilde een Thaise naam. Maar je moet denken in commerciële kansen!”

Denken in commerciële kansen, Clint Brown, eigenaar van Thais Eten Lelystad, doet niet anders. Jaren geleden opende hij de eerste Thai in Lelystad. Inmiddels heeft hij zijn take away uitgebreid met catering, @school en @work. Dat laatste is ook waarom hij met Absoluta samenwerkt. Voor bedrijven levert hij lunchpakketten en vergaderhapjes. De nieuwe lunchkaart is net klaar en als klant kun je kiezen voor een bronzen, zilveren of gouden lunchbox. De lunchboxen zijn oplopend in prijs en inhoud. Wat niet wegneemt dat ook in de bronzen box gerechten zitten die goud verdienen.

Thais Eten - online eten bestellen

Keuken zonder geheimen
“We hebben een open keuken en geen geheimen”, zegt Clint. Zijn enige geheim is misschien dat hij zelf thuis nooit kookt. Maar hij heeft zo zijn favorieten van het menu. Nummertje 29 bijvoorbeeld: keng ka ree kai, Thaise roti. “Ik heb dat zelf thuis dus nooit gemaakt. Maar het is echt de moeite van het proberen waard.” Nummer 25 is vooral populair bij zijn klanten: pad thai kai, gemarineerde kip met noodles. Clint: “Maar dan wel echte noodles natuurlijk! Een makkelijk gerecht en net zoals al onze gerechten, goed, gezond en vers.”

Mansaman kai of nud tot?
Voor Absoluta staan bij Thais Eten Lelystad de lunchboxen al klaar. Klanten kunnen zelf kiezen met welke ‘nummers op de kaart’ ze deze graag vullen: mansaman kai, nud tot of yam ta le bijvoorbeeld (Clint adviseert graag!).  Is de lunchtijd al voorbij? Dan zijn er vergaderhapjes: “Loempia’s, kip paneer of pittige balletjes.” En loopt de vergadering helemaal uit, dan kun je hier ook nog terecht voor heerlijke Thaise overwerkmaaltijden. Natuurlijk in brons, zilver én goud!