Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Absoluta zal de komende jaren het eten en drinken verzorgen voor de medewerkers van Heijmans, 3i Infrastructure en Fluor,  een aannemerscombinatie die de verbreding van de A27 en de A1 tussen Utrecht-Noord, knooppunt Eemnes en de aansluiting Bunschoten-Spakenburg uitvoert in opdracht van Rijkswaterstaat.

Rijkswaterstaat heeft deze partijen geselecteerd op de criteria; ’tevreden weggebruiker’, ‘omgevingsbewustzijn’, ‘oog voor natuurwaarden’ en ‘duurzaamheid’. Zo heeft Rijkswaterstaat de markt uitgedaagd om met oplossingen te komen voor bijvoorbeeld het beperken van de hinder tijdens de bouw voor omwonenden en weggebruikers, waar de aannemerscombinatie 3Angle uit voort is gekomen.

Dagelijks zijn honderden mensen tegelijkertijd aan het werk op dit grote project om de Nederlandse infrastructuur te verbeteren. Ook wordt er ’s nachts en in het weekend gewerkt. Absoluta en 3Angle zijn een samenwerking aangegaan om al deze mensen dag en nacht te voorzien van catering. Uiteraard werkt Absoluta samen met lokale partners waar zij flexibiliteit, veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

Ja, ik ben benieuwd wat Absoluta voor mijn organisatie kan betekenen. Ontdek het Absoluta platform

Leave a Reply