Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Overwerken en het plaats- en tijdonafhankelijk werken is gewoongoed geworden. Kantoren zijn langer of soms zelfs 24/7 open. Hierdoor zien we regelmatig een bataljon fietsen en scooters voor de ingang staan die een maaltijd komen bezorgen. Natuurlijk verkiezen de meeste werknemers een lekker gerecht van een leverancier uit de buurt boven een kleffe magnetronmaaltijd. De maaltijden worden telefonisch of online besteld en achteraf moeten ze natuurlijk niet vergeten het bonnetje in te dienen. Voor de werkgever is het verwerken van al deze bonnetjes een enorm tijdrovende klus. Vandaar de hamvraag: “Smaakt een overwerkmaaltijd voor de werkgever eigenlijk net zo goed als voor de werknemer?”

Bedrijven vinden over het algemeen 2 zaken belangrijk op het gebied van overwerkmaaltijden. Ten eerste een gezonde administratieve afhandeling van al deze bonnetjes. Daarom zoeken steeds meer bedrijven een oplossing om deze vele online aankopen, bezorgmomenten en de daarbij horende declaraties of facturen te stroomlijnen. Ten tweede houden veel bedrijven zicht steeds meer bezig met  de vitaliteit van hun medewerkers. Zo stimuleren veel bedrijven dat hun medewerkers voldoende sporten en dat zij op de fiets naar het werk komen. Ook  de keuze voor gezonde overwerkmaaltijden is vaak onderdeel van het vitaliteitsprogramma!

Absoluta heeft een bestelplatform ontwikkeld dat bestellen bij lokale leveranciers ook voor de werkgever aantrekkelijk maakt. Dit unieke landelijke platform vormt de optimale gemaksdienst voor zowel de medewerkers als de afdeling finance. De medewerkers kunnen lekker bij de (gezonde)  lokale foodleveranciers op rekening bestellen en de medewerkers die normaliter de declaraties en bonnetjes verwerken zijn blij omdat het aantal drastisch afneemt. Het platform is zelfs eenvoudig aan de bestaande ERP omgeving te koppelen.

Kortom, bestellen bij de beste lokale helden zonder extra kosten en voor alle werknemers op dezelfde manier, zo smaakt het voor de werkgever ook goed!

Meer informatie?
sales@absoluta.nl | 088-0220 303

Ja, ik ben benieuwd wat Absoluta voor mijn organisatie kan betekenen. Ontdek het Absoluta platform

Leave a Reply