Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Absoluta is de nieuwe partner voor Huntsman voor het verzorgen van catering op hun grote en complexe fabrieksterrein op de Botlek. Huntsman Holland is gevestigd in Botlek-Rotterdam en is onderdeel van Huntsman Corporation, een Amerikaans chemieconcern met meer dan 16.000 medewerkers, die wereldwijd op verschillende locaties werkzaam zijn. Speciaal voor de naderende fabrieksstop biedt Absoluta voor hen de perfecte oplossing voor de grote vraag naar overwerkmaaltijden.

Absoluta biedt de mogelijkheid om met een innovatieve oplossing, persoonlijke wensen en service te verenigen. Absoluta zal de komende maanden een grote variatie aan verse maaltijden voor de medewerkers verzorgen. Ook na de fabrieksstop zal Absoluta overwerkmaaltijden blijven leveren voor Huntsman om hen volledig te ontzorgen op het gebied van catering diensten.

Door de overwerkmaaltijden bij Absoluta onder te brengen wordt er een uniforme bestelwijze en hoogstaande service gerealiseerd vanwege door de uitbesteding van het leveranciersbeheer. Daarnaast sluit het online bestellen van catering in één portal naadloos aan bij de visie van Huntsman die alles te maken heeft met technologie en veiligheid.

Ja, ik ben benieuwd wat Absoluta voor mijn organisatie kan betekenen. Ontdek het Absoluta platform

Leave a Reply