Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
100% veilige gegevensverwerking
Header_Ijsjes_desktop Ijsjes Header Mobile

Verras je collega’s met heerlijke ijsjes op kantoor.

#lekkergeregeldcollega

Een frisse traktatie voor op kantoor

The sun is shining en dat betekent maar één ding: tijd voor ijsjes. Houd het hoofd van jouw collega’s koel en verras ze met een ijskoude traktatie. Het perfecte tussendoortje tijdens een warme werkdag. Van oude vertrouwde frisse Raketjes tot die heerlijke romige Magnums. Voor elke collega een lekkere verkoeling. Liever iemand anders de ijsjes uit laten delen? Regel dan een toffe ijskar bij jou op locatie! Geef jouw wensen door en wij fixen het. Dus, waar wacht je nog op? Bestel jouw ijsjes of regel een ijswagen gemakkelijk via ons platform. Gegarandeerd blije gezichten om je heen!

Ijsjes CTA

Wil je wat tofs regelen?

Neem dan contact met ons op! Vertel ons jouw wensen en wij maken een mooi voorstel op maat!

Hoe klanten ons ervaren

Het persoonlijke en vriendelijke contact vind ik erg prettig. Als iets niet in het aanbod staat, wordt er direct nagedacht over oplossingen en kan het vaak alsnog geregeld worden.

- Jessica Besseling

De samenwerking verliep soepel en er werd goed meegedacht. Ze zijn zelfs de pakketten persoonlijk komen brengen zodat ik ze dezelfde dag nog naar onze klanten kon sturen.

-

Absoluta ontzorgt op een klantgerichte, vriendelijke en persoonlijke manier. Altijd meedenkend en oplossingsgericht. Hun reacties zijn altijd vrolijk en leiden naar een snelle uitvoering van je wens.

- Ronald Schalkwijk

IJskar nodig? Absoluta regelt het.

Liever iemand anders de ijsjes uit laten delen en écht uitpakken met dit mooie weer? Vraag supersnel & simpel een offerte aan voor een ijswagen. Suikervrij ijs? Vegan ijsjes? Specifieke smaken? Geen probleem! Onze regelbazen zorgen ervoor dat, waar in Nederland dan ook, jouw collega’s kunnen genieten van het lekkerste ijs. Verser dan dit gaat niemand het voor je scheppen.

Zo werkt het

Icoon ijsjes

Voor elk wat wils

Keuze uit verschillende heerlijke ijsjes of kies voor een ijskar op locatie!

Lokale leveranciers

Wij zorgen in samenwerking met lokale leveraciers voor de heerlijke verkoeling.

Regel op jouw manier

Direct bestellen en afrekenen of liever een voorstel op maat op basis van jouw wensen?

Icoon verzending

Bezorging op kantoor

Levering bij jou op kantoor. Jij levert je adres aan en wij regelen de rest.

Een greep uit onze klanten

Coolblue logo sig
Uber logo svg

Antwoord op al je vragen

All you need to know

Wat zijn de betaalopties?

Je kunt bij ons altijd direct betalen met IDeal of creditcard. Liever op rekening bestellen? Geef dan hier jouw wensen door. Je ontvangt van ons een offerte op maat en na levering ontvang je een factuur.

Kan ik op rekening bestellen?

Dat kan! Je kunt hier kosteloos een premium account aanmaken waardoor je altijd food, flowers en gifts op rekening kunt bestellen. Goodbye bonnetjes & declaraties!

Wat zijn de levertijden?

De bezorgvoorwaarden zijn afhankelijk van het gekozen product en de leverancier. De gewenste leverdatum? Die bepaal jij! Good to know: de pakketten worden 1 werkdag voor de bezorgdatum aangeboden bij de post. In principe worden ze de volgende werkdag bezorgd, helaas kunnen we dit niet garanderen omdat we afhankelijk zijn van de post. Mocht je twijfelen over de bezorgdatum, adviseren we je wat speling te nemen!

Wat zijn de bezorgkosten?

De bezorgvoorwaarden zijn afhankelijk van het aantal, het gekozen product en de leverancier. Wil je hierover de ins en outs weten? Neem dan contact met ons op.

Verzenden jullie ook naar het buitenland?

Ja! Geen probleem, ook jouw collega’s in het buitenland kunnen wij verrassen. Hiervoor worden wel extra bezorgkosten in rekening gebracht. Wil je hierover meer info? Neem dan contact met ons op.

Zijn de gegevens die ik deel veilig?

Maak je daar geen zorgen over! Absoluta is ISO27001 gecertificeerd, dus alle persoons- en klantgegevens op ons platform zijn maximaal beveiligd. Zo loop je geen risico en voorkom je gegevensschending. Wil je graag gebruik maken van een verwerkersovereenkomst? Neem dan even contact met ons op!

Wat kan ik nog meer bestellen bij Absoluta?

Vergaderlunches, taart, catering of goede maaltijden nodig op kantoor of op een externe locatie? Regelen we! En ook voor verjaardagscadeaus, een bedankje of bloemetje ben je bij ons aan het juiste adres. Op ons #1 office platform hebben we de beste bezorgrestaurants, cateraars, bloemisten en giftleveranciers verzameld voor op het werk.