Inkoopproces verbeteren

Het Absoluta platform is speciaal ontwikkeld voor organisaties met meer dan 100 medewerkers die op een slimme manier hun inkoopprocessen willen verbeteren.

Vertel me meer

Hoe realiseer je optimale beheersing over de versnipperde kostenpost externe leveranciers?

Een samenwerking met Absoluta betekent: een quick win op de onzichtbare en versnipperde kostenpost genaamd ‘externe leveranciers’. Absoluta neemt het leveranciersbeheer over, waardoor niet alleen het aantal crediteuren, maar vooral ook het aantal facturen drastisch wordt terug geschroefd. Declaraties zijn niet langer aan de orde en met de uitgebreide maandelijkse management rapportages ben jij volledig in control over de spend.

The #1 office platform | food, flowers & gifts

Kortom, het Absoluta platform is de slimste oplossing voor jouw organisatie. Je realiseert in één klap een optimale kostenbeheersing doordat er een eind komt aan de enorme hoeveelheid leveranciers, facturen en declaraties.

Verminder direct leveranciers

Uit onderzoek blijkt dat elke locatie minimaal tien verschillende leveranciers heeft op het gebied van eten, bloemen en geschenken. Het onderhouden van deze non critical suppliers kost enorm veel tijd en het verloop is hoog. Via Absoluta kan er bij al deze lokale leveranciers gewoon besteld worden. Wij selecteren en beheren deze leveranciers continue terwijl jij slechts een aanspreekpunt hebt voor heel Nederland.

Reduceer kosten

Elke lokale leverancier stuurt minimaal eenmaal per week een bonnetje waarop de juiste kostenplaatsen en tenaamstelling vaak ontbreken. Het nabellen voor de juiste gegevens is tijdrovend. Het inboeken van een factuur is kostbaar. Bij externe catering is het factuurbedrag vaak lager dan de kosten voor het inboeken van een factuur.

Purchase2pay

Verbeter eenvoudig de inkoopprocessen binnen jouw bedrijf door integratie met de Absoluta API. Alle boekingen in jouw ERP systeem worden voorzien van de juiste data en in het Absoluta platform afgewikkeld zodat de afhandeling van de (XML) factuur foutloos verloopt.

Één platform, geen gedoe

Klinkt dit als muziek in jouw oren? Check de voordelen van het #1 office platform.

Ontdek het platform

Lijkt het je interessant voor jouw organisatie?

Laat je collega’s kennis maken met het Absoluta platform.