Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
100% veilige gegevensverwerking

Zo zet je een attentiebeleid op waar je organisatie blij van wordt.

Op de werkvloer zijn er veel mijlpalen en momenten om even bij stil te staan. Verjaardagen, jubilea, promoties en nog veel meer. Daar horen natuurlijk cadeaus bij. Steeds meer bedrijven stellen daarom een attentiebeleid op. Dit geeft structuur, eenheid en duidelijkheid rondom deze zakelijke geefmomenten. Wil jij dit ook voor jouw organisatie? Wij leggen je uit hoe je een attentiebeleid opzet en delen onze momentkalender, zodat je altijd attent bent op het juiste moment.

Een preview van de inhoud.

Wat houdt 'n attentiebeleid in en waarom heeft je organisatie er een nodig?

Lees wat er in het attentiebeleid thuishoort en welke bepalingen je vastlegt. Ontdek hoe je meer grip krijgt op de kosten en meer uniformiteit rondom de geefmomenten.

Wat levert 'n goed attentiebeleid je organisatie op en wanneer moet je ermee beginnen?

We leggen je uit welke voordelen het je organisatie oplevert en lees of dit het juiste moment is voor jouw organisatie om met een attentiebeleid te starten.

Hoe stel je een attentiebeleid op en hoe implementeer je 'm?

We leggen je in acht stappen uit hoe jij een attentiebeleid opstelt en in vijf stappen hoe het beleid gaat leven in je organisatie.

Hoe helpt Looff je bij het uitvoeren van het attentiebeleid?

Onze cadeaushop helpt bij een succesvolle uitrol van je attentiebeleid. We vertellen je graag hoe.

Je beleid uitvoeren en monitoren in je Looff-bedrijfsomgeving.

De bedrijfsomgeving biedt je nog meer slimme features die het bestellen van cadeaus makkelijker maken. Welke dat zijn, lees je in het whitepaper.

Momentkalender

Er zijn zo veel mijlpalen, momenten en bijzondere dagen die je kunt vieren met je team. We begrijpen dat het te veel is om te onthouden, daarom hebben we de Looff momentkalender voor je gemaakt. Check ‘m in ons whitepaper!

Nieuwsgierig geworden?

Download ons whitepaper met alle info omtrent 'n attentiebeleid en de handige momentkalender, zodat je geen moment vergeet!