Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
100% veilige gegevensverwerking

Hoe ga je om met cadeaus voor zieke collega’s?

Hatsjoe! Het griepseizoen is weer begonnen. Dat betekent een hoop snotterende collega’s op kantoor en de ene ziekmelding na de ander. In dit geval is een beterschapsappje wel voldoende. Maar wat doe je als een collega langere tijd ziek is? Als je ook dit duidelijk vastlegt in je attentiebeleid, krijgt elke collega een passend opkikkertje wanneer ze langdurig afwezig zijn.

De duur van het verzuim.

De grote vraag is natuurlijk: wanneer stuur je een cadeau naar je zieke collega? Bepaal na hoeveel dagen of weken je ‘n beterschapswens stuurt. Bijvoorbeeld: bij een griep na twee weken, na een operatie direct of wanneer iemand door een burn-out thuiszit binnen een week na de diagnose.

Bepaal het budget.

Daarna bepaal je het maximale budget voor het cadeau. Je kunt dit per type verzuim vastleggen. Iemand die met een flinke griep op bed ligt, geef je waarschijnlijk een ander cadeau dan een collega met een gebroken been.

Kies de cadeaus.

Je wil dat je collega’s een gelijkwaardig cadeau krijgen als ze ziek zijn. Kies daarom vooraf de cadeaus uit die bij verzuim gegeven mogen worden. Denk aan een bos bloemen, fruitmand, boek, cadeaubon of chocolade. Een fles wijn voor een zieke is misschien niet zo’n slim idee. Denk dus ook na over de cadeaus die niet in dit beleid thuishoren.

Heb je wat inspiratie nodig? In onze cadeaushop hebben we de mooiste beterschapscadeaus voor je verzameld.

Schrijf een warme boodschap.

Een kaartje met daarop een warme boodschap geeft je cadeau een persoonlijk tintje. In onze cadeaushop hebben we een heleboel mooie kaartjes waarop je namens al je collega’s een beterschapswens schrijft. Voeg ‘m meteen toe tijdens het bestellen van het cadeau en schrijf er een sympathieke wens op.

De bezorging.

En last, but not least, de bezorging. Geef je het cadeau liever persoonlijk af of laat je het bezorgen? Niet elke collega woont om de hoek en soms is bezorging in bijvoorbeeld het ziekenhuis niet mogelijk. Bekijk dus per keer hoe je het cadeau geeft.

Regel de cadeaus voor je zieke collega’s zonder gedoe.

Als een collega ziek is, heb je het al druk genoeg. De werkzaamheden moeten overgenomen worden en administratief moet er ook ’n hoop geregeld worden. Je wil dus niet te veel tijd kwijt zijn met het regelen van een cadeau. Met Looff zakelijk bezorg je een goed gevoel, zonder gedoe.

Eén shop met cadeaus, bloemen & gebak van topkwaliteit

In onze cadeaushop vind je producten waar je écht blij van wordt. Je hebt keuze uit superveel topmerken en mooie duurzame cadeaus. Een tijdrovend ritje naar de winkel of bloemist is dus niet meer nodig.

Bezorgd waar & wanneer je wil

Of je het cadeau nu persoonlijk wil geven of liever laat bezorgen, alles is mogelijk. We hebben zelfs cadeaus die door de brievenbus passen. Niks is te gek.

Eén overzichtelijke factuur

Je krijgt elke maand één factuur met daarop alle cadeaus die zijn besteld. Vaarwel declaraties en losse rekeningen. Zo bespaar je ‘n hoop tijd.

Grip & controle

Bepaal wie cadeaus mogen bestellen en welke cadeaus besteld mogen worden. Heb je een eigen assortiment cadeaus? Die voegen we, indien gewenst, probleemloos toe aan jullie bedrijfsomgeving. Zo krijgen je collega’s altijd een cadeau dat binnen het beleid van je organisatie past.

Bezorg je collega’s een goed gevoel!

Vraag nu een pakket aan en wij regelen binnen ‘n dag een bedrijfsomgeving voor jouw organisatie.