Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
100% veilige gegevensverwerking

Zo stimuleer je het geven van duurzame cadeaus

Een duurzaam cadeau geven is toch saai? Nee hoor! Je hoeft écht geen geitenwollen sokken meer aan je collega’s te geven als je duurzaam wil doen. Er zijn tegenwoordig genoeg opties die ze wél blij maken. Onze cadeaushop staat er vol mee. Maar hoe zorg je ervoor dat duurzame cadeaus de standaard worden? We leggen ’t je uit.

Duurzaamheid in je attentiebeleid.

Maak duurzaamheid onderdeel van je attentiebeleid. Geef aan wat duurzaamheid inhoudt voor jouw organisatie. Moet het bijvoorbeeld plasticvrij verpakt zijn, milieuvriendelijk geproduceerd zijn, CO2-neutraal worden verzonden, gemaakt zijn van plantaardige producten of een positieve impact hebben op de mens? Als je duurzaamheid vastlegt in je beleid, denken je collega’s bewust na over de cadeaus die ze geven. Je geeft ze zo een duwtje in de goede richting.

Onze duurzame doelstelling draagt bij aan die van jou.

Bij Looff hebben we de doelstelling om in 2033 1.000.000 geluksmomenten te verzorgen, waarvan minimaal 50% een duurzaam karakter heeft. Om dat te bereiken, kiezen we onze leveranciers met heel veel zorg uit. We stellen eisen op het gebied van levering en verpakkingsmaterialen. We streven naar eco-routes, zo veel mogelijk plasticvrij verpakken & milieuvriendelijk drukwerk, zoals groeipapier. Een heleboel cadeaus in onze cadeaushop zijn dus gemaakt met respect voor mens, dier en/of milieu en dat worden er alleen maar meer!

Zo vind je duurzame cadeaus in onze cadeaushop.

Je hoeft niet eindeloos in onze shop te scrollen om een duurzaam cadeau te vinden. We hebben het namelijk lekker makkelijk gemaakt:

Productcategorie

In ons menu vind je de categorie duurzaam. Hier staan al onze duurzame merken en producten op één plek. Wel zo handig.

Duurzaamheidslabel

Alle duurzame producten hebben een duurzaamheidslabel. Zoals bij de chocoladerepen van Tony’s Chocolonely, omdat zij strijden voor 100% slaafvrije chocolade.

Filterfunctie

Bij elke categorie kun je filteren op producten die een verantwoorde keuze zijn. Je kiest zo lekker makkelijk voor ’n product dat goed is voor de natuur of iets doet voor een ’n ander, zoals een halal of sociaal verantwoord product.

Productomschrijving

Bij de productomschrijving staat aangegeven wat het product duurzaam maakt. Je weet dus precies hoe je cadeau bijdraagt aan een betere wereld.

Wat doen we nog meer op het gebied van duurzaamheid?

Duurzaamheid begint bij jezelf, dus we zijn ook kritisch op onze eigen impact op milieu, mens en dier. We kijken niet alleen naar het aanbod in onze shop, maar ook naar de processen van ons bedrijf. Die organiseren we zo dat we concreet impact maken. We laten dit controleren en auditen door externe partijen en certificeringen. We zijn dan daarom super trots op onze EcoVadis Gold, PSO en ISO14001 certificering.

Samen een steentje bijdragen aan een betere wereld?

Geitenwollen sokken vind je niet in onze cadeaushop. We hebben wel ’n boel toffe duurzame cadeaus. Chocolade, bloemen (ja, ook daar hebben we duurzame opties voor), wijnen, wellnesspakketten, het is te veel om op te noemen. Samen maken we meer impact, dus let’s partner up!

De slimme duurzaamheidsindicaties in onze shop helpen je collega’s om te kiezen voor een duurzaam cadeau. We maken het voor hen en voor jou makkelijker en leuker. Want met Looff zakelijk ontzorgen we je met uitgebreide bezorgopties, facturatie op maat, handige wkr-integratie en bestellen al je collega’s op rekening. Nooit meer gedoe dus als je duurzame cadeaus wil bestellen!

Bezorg je collega’s én de wereld ’n goed gevoel.

Vraag nu een pakket aan en wij regelen binnen ‘n dag een bedrijfsomgeving voor jouw organisatie.