Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Met Absoluta is Momo Bar in Hoofddorp helemaal klaar voor zakelijke bestellingen. “Wij zijn geen restaurant. Je kunt wel afhalen en wij hebben wel zitplaatsen, maar wij focussen vooral op de bestellingen die bezorgd worden.”

“Onze kwaliteit zit in vers bereiden, gebruik van verse producten, en op tijd bezorgen dus warm. Uiteraard staat dienstbaarheid en vriendelijkheid bij ons op de eerste plaats. Niets is erger dan dat je 2 uur moet wachten en een koud gerecht ontvangt,” aldus eigenaar Pappu Sharma.

Momo Bar - online eten bestellen

Producten uit India, Nepal en Tibet
Naast zijn baan als ingenieur, richtte hij aantal jaren geleden met een aantal partners een coöperatie op die alle Zuidoost-Aziatische horeca ondernemers bij elkaar bracht. Ze wilden producten uit India, Nepal en Tibet promoten en aan de man brengen. Daaruit is o.a. Momo Bar ontstaan. Pappu heeft nu alle aandelen overgenomen en breidt het bedrijf uit.

Haarlemmermeer
In eerste instantie begon hij met een Foodtruck en later ook met een grote bedrijfsruimte erbij. Van daaruit worden maaltijden bereid en bezorgd in de Haarlemmermeer, Hoofddorp en Amstelveen. Momo richt zich alleen op het bezorgen van maaltijden en catering. Het is geen restaurant waar je naartoe gaat. Dit concept is nog redelijk uniek.

Momo Bar - online eten bestellen

Klaar voor de zakelijke markt
Nog altijd staat de Momo-foodtruck op grote evenementen door het hele land, zoals Boodstock, Barrel, Rollende keukens en Diwali. Daar serveren ze hun 5 beste gerechten. Elke 8 seconden staat er een maaltijd klaar. Het is werkelijk een volledig rollende keuken waar 5 à 6 mensen druk in de keuken bezig zijn. Het gerecht wordt ter plaatse bereid.

Daarnaast bedient Momo de particuliere markt via Thuisbezorgd.nl. Nu komt daar de samenwerking met Absoluta bij en richt Momo zich ook op bedrijven. “Bij Schiphol Rijk zitten we in een gebied met veel bedrijven,” vertelt Pappu Sharma. “Met de grote productieruimte zijn we klaar voor de zakelijke markt.”

Versbereide, warme maaltijd
“Dat we geen restaurant hebben, is ons sterke punt. Wij zijn helemaal ingericht op bestellingen; ook voor grotere gezelschappen,” aldus Pappu. “Onze gerechten zijn bereid met verse producten, die goed zijn ingepakt (want je wilt geen half lekkende bak) en hebben een snelle bezorgtijd. Van ons krijg je een warme maaltijd. Dat vinden wij belangrijk.”

Momo Bar - online eten bestellen

Gestoomde dumpling
Als je zin hebt in de Indiase,  Nepalese of Tibetaanse keuken dan ben je bij Momo Bar aan het juiste adres.

Momo is een van oorsprong Tibetaans gerecht. “Het is een gestoomde dumpling met specifieke kruiden, die je eet met een saus naar keuze (mint-, noten- of tomatensaus). Het is een echte smaakbom,” vertelt Pappu. “Momo’s is vernieuwend. Mensen vinden het leuk om iets nieuws te eten, en wij vinden het belangrijk dat mensen nieuwe dingen proeven.” Naast Momo met kip, garnalen of vega-vulling, heeft Pappu smakelijke varianten bedacht in de vorm van de Momo-burger, Momo-wrap, Chatmari.

Butterchicken curry
Ook voor heerlijke Indiase curry’s kun je terecht. Pappu: “Je kunt kiezen voor mild, medium of pittig. Onze topper is de Butter chicken. Dat is, net als Korma, een zoetige, milde en romige curry. Persoonlijk houden wij meer van Madras, die is iets pittiger en heeft een zuurtje.” Over enkele weken wordt het menu uitgebreid met Tandoori klei-oven gerechten. En ook daar komen we met verassende, nieuwe gerechten met een eigen bite!