Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Bij Absoluta vinden we vernieuwen belangrijk. Daarom zijn wij continu op zoek naar toffe nieuwe leveranciers & concepten. En ja hoor! We hebben er weer eentje te pakken: Boek cadeau. Want van een goed verhaal wordt iedereen blij. Ook binnen dit concept kom je weer toffe leveranciers tegen. Welke? We stellen ze graag aan je voor:

Uitgeverij Snor
Snor is een van de weinige zelfstandige uitgeverijen in 
Nederland, gerund door twee ambitieuze vrouwen: Claudette Halkes en Annemarieke Piers. Ze publiceren de leukste boeken met de meest uiteenlopende onderwerpen. Schoonmaken, tuinieren en koken wordt vanaf nu ineens een stuk leuker. Op zoek naar een kraamcadeau? Ook daarvoor hebben ze verschillende hippe boeken. De boeken van Snor zorgen er in ieder geval voor dat je collega’s blij worden. Zeker als je kijkt naar de hippe en grappige vormgeving van de boeken.

Met die boeken van snor zit het dus wel snor. Dat is de grap die inmiddels is uitgebloeid tot slogan van de uitgeverij!

Bookchoice
Bookchoice maakt lezen leuker! Met Bookchoice kunnen jij en je collega’s genieten van 8 geweldige must-reads per maand. Van thrillers tot romans en van bestsellers tot debuten in populaire genres. Voor iedereen een passend boek. Ben jij een echte lezer? Ontvang jouw ‘leesvoer’ dan als e-book. Liever je ogen sluiten en luisteren naar een mooi verhaal? Je kunt jouw 8 must-reads ook als luisterboek ontvangen. En het leukste van allemaal: elk boek blijft van jou! 

Wil jij je collega’s blij maken met een tof boek cadeau? 

BESTEL DIRECT

Waarom mensen blij worden van Absoluta.
Ons #1 office platform maakt het bestellen van food, pastry, flowers & gifts slimmer, makkelijker én leuker dan ooit. Vergaderlunches, taart, catering of goede maaltijden nodig op kantoor of op een externe locatie? Regelen we! En ook voor verjaardagscadeaus, een bedankje of bloemetje ben je bij ons aan het juiste adres. Met een op rekening account bestel je voortaan al deze producten direct op rekening. Je krijgt (samen met collega’s) toegang tot een gepersonaliseerde omgeving met jouw standaard (kantoor)locatie(s) en facturatiegegevens. Wel zo handig! Ennee… een account is gewoon gratis!