Complete ontzorging
Veilige gegevensverwerking
Kies jouw bezorgmoment
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Privacy en security vinden wij erg belangrijk bij Absoluta. We zijn daarom continu bezig om dit te bewaken en te verbeteren. Met trots kunnen we mededelen dat we ook dit jaar weer onze ISO27001 certificering hebben behaald. Zo ben jij er als klant 100% van verzekerd dat je op ons platform veilig jouw food, pastry, flowers & gifts bestelt!

Maximale beveiliging bij Absoluta
Online bestellen brengt flink wat risico’s met zich mee. Veel organisaties zijn zich hier niet van bewust. Zo worden er persoonsgegevens onbeveiligd meegestuurd met orders en wordt er vaak nauwelijks rekening gehouden met de regelgeving rondom de AVG. Bestel je bij Absoluta? Dan hoef je hier niet bang voor te zijn. De processen op ons platform zijn namelijk zo ingericht, dat jouw persoonsgegevens op de juiste manier worden beveiligd. Door middel van een beveiligd Excel bestand, ontvangen wij alle gegevens. Deze worden vervolgens opgeslagen in een beveiligde map en na gebruik wordt alles direct vernietigd. Kortom, door gebruik te maken van de Absoluta bestelomgeving zijn al jouw bedrijfsgegevens optimaal beveiligd waardoor jij geen enkel risico loopt op gegevensschending. Wel zo veilig!

“Medewerkers van duizenden kantoren in Nederland maken gebruik van het Absoluta platform. Zij hebben recht op een veilige omgeving die stabiel functioneert. Ik ben enorm trots dat we kunnen bewijzen dat we dit bijzonder serieus nemen met onze ISO 27001 certificering.” – Marcel Hoogendoorn, CEO Absoluta

Let’s go
Klaar om veilig te gaan bestellen? Ontdek dan nu ons platform, check het aanbod en laat je inspireren!

CHECK HET HIER

Waarom mensen blij worden van Absoluta
Ons #1 office platform maakt het bestellen van food, pastry, flowers & gifts slimmer, makkelijker én leuker dan ooit. Vergaderlunches, taart, catering of goede maaltijden nodig op kantoor of op een externe locatie? Regelen we! En ook voor verjaardagscadeaus, een bedankje of bloemetje ben je bij ons aan het juiste adres. Met een op rekening account bestel je voortaan al deze producten direct op rekening. Je krijgt (samen met collega’s) toegang tot een gepersonaliseerde omgeving met jouw standaard (kantoor)locatie(s) en facturatiegegevens. Wel zo handig! Ennee… een account is gewoon gratis!