Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
100% veilige gegevensverwerking

Hallo, wij zijn Looff en wij maken van het zakelijk bestellen van cadeaus een feestje.

‘Hieperdepiep hoera’, klinkt het op de afdeling. Er is weer een collega jarig. Straks is er taart, daar hoort natuurlijk een cadeau bij. Helemaal vergeten! Even snel naar de winkel dus, cadeautje uitzoeken, voorschieten… Dat kost veel tijd en de declaratie moet ook weer verwerkt worden. En het is al zo druk. Kan dat niet anders de volgende keer? Ja zeker, in de Looff cadeaushop bestel je al jouw zakelijke cadeaus zonder gedoe!

Wie is Looff?

Looff is de cadeaushop waar je écht blij van wordt. Samen met onze passievolle leveranciers voorzien wij zakelijk Nederland van toffe cadeaus. Gemak staat centraal. Zowel het betalen, bezorgen als het personaliseren van cadeaus wordt makkelijker en leuker. Met Looff zakelijk ondersteunen we je maar al te graag bij de complete uitvoering van je attentiebeleid, zodat jij structureel attent bent en nooit meer de belangrijke momenten en mijlpalen van je collega’s & relaties mist.

Lekker centraal geregeld met Looff zakelijk.

Looff zakelijk geeft je structuur, grip en eenheid rondom zakelijke geefmomenten. In onze cadeaushop maak je eenvoudig een bedrijfsomgeving aan. Je krijgt een shop in jouw huisstijl waar je collega’s cadeaus kunnen bestellen. Jij behoudt alle grip, want je kunt hier per moment bepalen welke cadeaus er gegeven worden en wie toegang krijgt. Gewoon op rekening, dus zeg maar dag tegen die stapel declaraties en facturen.

Is dat alles wat Looff zakelijk te bieden heeft?

Nee hoor, er is nog veel meer! De bedrijfsomgeving heeft allerlei slimme features die van het bestellen een feestje maken en jou ontlasten van onnodig werk:

  • WKR-integratie op maat
  • Koppeling met je inkoopsysteem
  • Facturatie ingericht op maat
  • Integratie van je huisstijl
  • Productgroepen aan- of uitzetten
  • Geef je collega’s rollen en rechten
  • Voer je eigen maatwerkassortiment

Wat levert Looff zakelijk je op?

Je houdt tijd over, bespaart op je kosten en krijgt meer grip. Maar nog belangrijker, je geeft je collega’s en relaties de aandacht die ze verdienen. Je waardering uitspreken zorgt ze dat meer betrokken en productiever zijn. Ieder klein gebaar heeft al een groot effect. Want zeg eens eerlijk, jij wil toch ook dat er aan je gedacht wordt bij belangrijke mijlpalen en momenten?

Wat kun je van ons verwachten?

We maken de implementatie van onze shop in je organisatie eenvoudig en staan je altijd persoonlijk te woord, wel zo sympathiek. Uiteraard zijn alle gegevens van je collega’s en relaties 100% veilig bij ons. We zijn namelijk ISO27001 gecertificeerd. Veiligheid en kwaliteit zijn voor ons dus vanzelfsprekend, net zoals duurzaamheid. In onze cadeaushop vind je super veel toffe cadeaus met respect voor mens, dier en milieu. Maar dat is nog niet alles, want ook aan creativiteit is er bij ons geen gebrek. Wil je jouw collega’s of relaties verrassen met een origineel cadeauconcept? Vertel ons wat je wil en wij fixen het.

Altijd attent met Looff zakelijk.

Dus, wil je nooit meer met lege handen staan en zowel jezelf als jouw organisatie optimaal ontzorgen? Vraag dan nu Looff zakelijk aan. Dan is voortaan altijd alles lekker geregeld.