Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
100% veilige gegevensverwerking

Maak de wereld groener met ‘n lekker fair kado.

Kun je de wereld groener maken door het eten van chocolade? Ja, zeker! Met onze special edition Tony’s Chocolonely reep in samenwerking met Trees for All geef je alleen maar goeds. Voor elke tiende verkochte reep planten we namelijk een boom. Help je mee?

Trees for All: samen voor een bosrijke wereld.

De wereld heeft meer bos nodig, daarom zet Trees for All zich al bijna 25 jaar in voor een bosrijke wereld. Ze planten bomen in Nederland en in het buitenland: van Mexico en Costa Rica tot Friesland en Noord-Brabant. Zo dragen ze bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit & gezonde leefomstandigheden. En wij planten met ze mee!

Een dubbele dosis duurzaamheid.

Voor elke tiende special edition Tony’s Chocolonely planten we ‘n boom. Je bezorgt de ontvanger ’n goed gevoel en geeft ook iets terug aan moeder natuur én de samenleving. We hebben voor dit initiatief heel bewust voor een Tony’s reep gekozen. Zij strijden voor slaafvrije chocolade. Dat doen ze door de cacaobonen eerlijk in te kopen bij de cacaoboeren in West-Afrika. Met deze reep draag je dus bij aan een betere en groenere wereld. Je vangt twee vliegen in één klap!

We beloven nóg meer duurzame geluksmomenten in 2033.

We maken de wereld graag een beetje mooier. Ons doel is daarom om in 2033 1.000.000 geluksmomenten te verzorgen waarvan 50% een duurzaam karakter heeft. Dat doen we door onze cadeaushop meer en meer te vullen met producten die respect hebben voor mens, dier en/of milieu, maar ook door zelf iets te doen. Onze samenwerking met Trees voor All is daar ‘n mooi voorbeeld van.

Plant je mee? Bestel ’n lekker
fair kado
in onze cadeaushop.