Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

“Ik had toch vorige week woensdag een pizza besteld, waar is dat bonnetje nu gebleven?” Declaraties, en de bijbehorende irritaties, komen in iedere organisatie voor. Iedere medewerker komt wel eens in een situatie terecht waarin onkosten gedeclareerd moeten worden. Alleen al in de uitzendbranche worden jaarlijks ruim 1,25 miljoen declaraties verwerkt.

De verwerking van dit soort declaraties blijkt in de praktijk langer te duren dan gewenst. Zo is het een tijdrovend en dus duur proces voor veelal kleine bedragen. Deze grote hoeveelheid werk aan de verwerking van lage onkosten leidt procesmatig tot hoge administratieve kosten. Kosten die iedere organisatie uiteraard liever kwijt dan rijk is.

De optimale oplossing zou zijn: het beperken van deze extra kosten en dus het terugdringen van declaraties. Een ontwikkeling die zowel door de organisatie als door de medewerkers als positief zal worden ervaren. Maar is het wel mogelijk om het ‘nooit meer declareren principe’ te realiseren in een organisatie?

Veel van deze declaraties hebben te maken met eten, drinken en geschenken. Denk hierbij aan een vergaderlunch met een collega, een fles wijn of bloemetje om een klantrelatie te herstellen. Of wat dacht je van een overwerkmaaltijd omdat er toch nog even doorgewerkt moet worden? Met het online platform van Absoluta hoeven medewerkers nooit meer dit soort aankopen te declareren, maar krijgen zij wel de mogelijkheid om bij bekende lokale helden te bestellen. Vanwege duidelijke afspraken met de werkgever wordt de factuur op kostenplaats direct afgerekend door de organisatie. De medewerker geniet van de bestelling, de organisatie heeft geen declaraties en de lokale leverancier behoudt de binding met bedrijven in zijn regio.

Kortom, een eigentijdse manier van het optimaal faciliteren en vooral ontzorgen van de medewerkers. Men biedt een lokale oplossing en zorgt er direct voor dat het ‘nooit meer declareren’ dichterbij is dan ooit.

Meer informatie?
sales@absoluta.nl | 088-0220 303

Ja, ik ben benieuwd wat Absoluta voor mijn organisatie kan betekenen. Ontdek het Absoluta platform

Leave a Reply