Cadeaus voor het onderwijs

Thuisonderwijs.. Het is toch anders dan anders allemaal. Steek jouw collega’s en/of leerlingen een hart onder de riem met een lekker betaalbaar cadeau!

JA, KOM MAAR DOOR!

Het is een moeilijke tijd, ook in het onderwijs.. Laat jouw collega’s en/of leerlingen weten dat je hun flexibiliteit en aanpassingsvermogen waardeert, zo komen we er samen doorheen!

  • Direct op rekening bestellen en facturatie compleet op maat.

  • Voor elk budget een tof pakket.

  • Supersnel geregeld en geleverd.

  • Optioneel met kaartje naar keuze met jouw persoonlijke boodschap (evt. in eigen huisstijl, mogelijk vanaf 50 stuks)

  • Verwerking en vernietiging persoonsgegevens volgens ISO27001 normen.

EEN GREEP UIT ONZE KLANTEN

Je bent een kanjer(s stroopwafels) (UITVEROCHT)

Voor die kanjers van een collega’s en/of leerlingen! Stroopwafels + kaarjte met ‘Je bent een kanjer!’.

Pathé Thuis voucher + Popcorn

Ansichtkaart met code voor een Pathé thuisfilm naar keuze (t.w.v. € 5,99) en Microwave popcorn. Het kaartje kan eventueel in eigen huisstijl gemaakt worden (vanaf 50 stuks).

Pathe Thuis popcorn

Brievenbusdoosje ‘Blij met jou’

Verblijd jouw collega’s met deze suikerhartjes en valentijnskaartje door de brievenbus.

Hartjes van chocolade met noten – Australian

4 keer liefde! Vertel met deze chocolade hartjes (100 gr.) hoe blij je met jouw collega’s en/of leerlingen bent. In de smaken van melk-, pure-, witte-, en aardbeienchocolade, rijkelijk belegd met amandelen, hazelnoten, pecannoten en pistachenoten.

Tony chocolonely reep

Zeg jouw collega’s hoe blij je wel niet met ze bent met een heerlijke Tony Chocolonely reep (180 gr.). Kies jouw eigen smaak en kaartje voor bij.

Brownie Box (6 stuks)

Gek op nootjes of chocolade? Dan is deze Brownie Box voor jou. Je kunt deze box kiezen in de smaken ‘Hazelnoot & Walnoot’, ‘Double Chocolate & Originals’ of ‘Karamel zeezout & M&M’s’ en ze bevatten 6 stuks. Dat wordt smullen!

brievenbus cadeau brownie

Pathé Thuis voucher

Ansichtkaart met code voor een Pathé thuisfilm naar keuze (t.w.v. € 5,99). Het kaartje kan eventueel in eigen huisstijl gemaakt worden (vanaf 50 stuks).

Pathe Thuis post

Yes, strak plan!

IK WIL MIJN COLLEGA’S/LEERLINGEN VERRASSEN

 

 

Direct bestellen & betalen met iDeal of creditcard?

Check ons complete assortiment incl. prijzen. Bezorging op meerdere adressen is uiteraard mogelijk!

Direct bestellen

Een voorstel op maat & betalen op rekening?

Cool! Geef jouw wensen door aan ons en dan gaan wij direct voor je aan de slag!

Voorstel op maat

Hoe klanten onze dienst ervaren

Ik heb voor onze Finance afdeling een borrelpakket besteld bij Absoluta om het eindejaar gezamenlijk in Teams af te sluiten. Onze collega’s waren aangenaam verrast en vonden het een heerlijk pakket. Samenwerking met Aboluta was top! Het maakte niet uit wat je vroeg, het werd meteen opgepakt en geregeld. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!

RTl nederland testimonial Karin Quarles van Ufford | RTL Nederland

Isala is een ziekenhuis met locaties in Zwolle, Meppel, Steenwijk, Kampen en Heerde. Wij bieden basiszorg én topklinische zorg. Er werken zo’n 6.500 zorgverleners, die zich elke dag vol passie inzetten. “Voor de Dag van de Zorg zochten wij een leuke manier om hen te bedanken. De Pathé thuisfilm van Absoluta werd enthousiast ontvangen. Absoluta was nieuw voor ons, maar dachten goed mee, er werd veel in korte tijd geregeld en konden snel schakelen.”

Referentie isala Dianne | Isala

Voor een netwerkmoment aan het einde van een event was ik op zoek naar een leuk borrelpakket, op zich niet moeilijk zou je zeggen. Toch waren het vaak standaard pakketten met grote merken, iets waar ik niet naar op zoek was. Toen ik in contact kwam met Absoluta gaven zij mij persoonlijk advies welke producten samen een leuk pakket zouden vormen. De samenwerking verliep soepel en er werd goed meegedacht. Ze zijn zelfs de pakketten persoonlijk komen brengen zodat ik ze dezelfde dag nog naar onze klanten kon sturen.

referentie Heijmans Annemarie | Heijmans

Benieuwd naar meer mogelijkheden?

Bekijk de thuiswerkcadeaus