Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
Van A tot Z gefixt
data-disable-fade-on-click="0 " data-effect="standard" data-method="ajax">

Ook Talpa Producties, het productiebedrijf binnen Talpa Media, maakt vanaf nu gebruik van het Absoluta platform. Het bedrijf produceert televisieprogramma’s, vaak bedacht door Talpa Content. Sinds 2009 is Talpa Producties enkele joint ventures aangegaan met buitenlandse productiemaatschappijen om hun televisieprogramma’s ook in het buitenland te kunnen uitzenden door er lokale versies van te produceren. Voorbeelden daarvan zijn The Voice, Dating in the Dark en The Winner is…

In Nederland maakt Talpa tal van bekende programma’s. Veel van deze producties worden niet alleen in de studio, maar ook op locatie opgenomen. Voor deze draaidagen moet natuurlijk van alles worden geregeld. Om ervoor te zorgen dat het regelen van lunches of maaltijden voor de medewerkers in ieder geval niet tot veel gedoe of extra werk leidt, is er vanuit Talpa gekozen voor een landelijke samenwerking met Absoluta.

Via het Absoluta platform kan vanaf nu altijd en overal ad-hoc besteld worden waardoor de medewerkers van Talpa zich geen zorgen meer hoeven te maken over de catering. Men hoeft niet langer opeens de set te verlaten om naar de supermarkt of bijvoorbeeld de lokale bakker te gaan. Alles kan eenvoudig via het platform van Absoluta geregeld worden. Dit levert niet alleen tijdwinst op, maar medewerkers vinden het ook een groot voordeel dat ze zelf niet meer hoeven voor te schieten. Bovendien komen kosten nu direct op de juiste kostenplaats terecht, waardoor het ook achteraf een stuk efficiënter is. Zo komen de verschillende producties met budgetten niet in de knoei en heeft het bedrijf aan het eind van de rit ook nog eens inzicht in haar uitgaven!

Wil jij meer informatie over Absoluta? Vraag hier een brochure aan of neem direct contact op met Absoluta via 088-0220 303 of sales@absoluta.nl.