Wij zijn Absoluta

Absoluta maakt zakelijk bestellen aangenamer, slimmer en duurzamer dan ooit.

Waar staat Absoluta voor?

Wij werken samen met én voor bedrijven die net als wij de ambitie hebben om de wereld een beetje mooier te maken. Ons bestelplatform met meer dan 3000 lokale leveranciers maakt zakelijk bestellen slimmer, aangenamer en duurzamer dan ooit. Je bestelt de beste producten bij zorgvuldig geselecteerde leveranciers van eten, gebak, drinken & geschenken. Leveranciers met het label duurzaam, gezond, sociaal of ambachtelijk krijgen speciale aandacht.

Bij de ontwikkeling van onze organisatie hebben we altijd verantwoordelijkheid genomen voor mens, milieu en maatschappij omdat wij dit als wezenlijk deel van onze onderneming beschouwen. Bij alle investeringen kijken wij bewust naar de impact op de kwaliteit van werken en leven binnen ons bedrijf, maar ook zeker daarbuiten.

“Happiness is a gift,
not a commodity”

Wij willen niets liever dan onze klanten en onze local heroes gelukkig maken. Daar staan we voor op, en dat drijft ons tot waar we nu staan. Maar we willen verder met het aanbieden van gezond eten, bloemen en geschenken op de werkvloer. Verder met het verduurzamen van onze organisatie en verder met onze locals met sociale impact.

Daarom ontwikkelden wij het Absoluta platform als facilitator van onze ambities. Als klant kun je door onze werkwijze te omarmen het verschil maken.

Onze principes

Ons team werkt iedere dag aan de optimale dienstverlening voor onze klanten en leveranciers. Hierbij houden wij onze principes hoog in het vaandel.

Inspireer

Wij inspireren onze lokale ondernemers om, naast hun ambachtelijke professie, zich in te zetten voor de wereld om hen heen.

Motiveer

Wij motiveren en stimuleren bedrijven om bij gezonde, duurzame, ambachtelijke en sociale leveranciers te bestellen.

Verbeter

Door innovatieve applicaties, goede ketenintegratie, slimme processen en het verbeteren van bewustwording.

Faciliteer

Wij selecteren alleen de beste leveranciers en besteden extra aandacht aan sociaal, duurzaam, gezond en ambachtelijk.

Investeer

Wij investeren in bewustwording en verandering bij onze lokale leveranciers. Investeer je met ons mee?

Ecovadis Silver Level

Absoluta behoort tot de beste 30% maatschappelijk verantwoorde ondernemingen in Nederland. De EcoVadis-methode onderzoekt 21 criteria op het gebied van milieu, arbeidsomstandigheden, eerlijke handel en duurzame inkoop.

De methode is gebaseerd op internationale CSR-normen en omvat ook het Global Reporting Initiative, het United Nations Global Compact en ISO 26000. GRI is ’s werelds meest gebruikte duurzaamheidsstandaard.

Stichting code verantwoordelijk marktgedrag

In juni 2015 heeft Absoluta als een van de eerste organisaties in Nederland de Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend. De code biedt onze klanten en stakeholders een garantie voor effectief marktgedrag.

Het succes van de code schuilt in het feit dat alle betrokkenen samen hun verantwoordelijkheid nemen voor het sociale aspect. Met de code in de hand is er afgesproken om in tenders te letten op prijs én kwaliteit in brede zin: met inbegrip van het sociaal beleid en de daarbij betrokken medewerkers.

Werken bij Absoluta

Wij werken in een hecht team met jonge ambitieuze mensen. Samen maken wij zakelijk bestellen aangenamer, slimmer en duurzamer dan ooit.

Wil jij samen met ons werken aan het succes van het #1 office platform | food, pastry, flowers & gifts en zo ook je steentje bijdragen aan een betekenisvolle maatschappij?

Werken bij