Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
100% veilige gegevensverwerking

Hallo, wij zijn Absoluta.

Samen met onze passievolle leveranciers voorzien wij zakelijk Nederland van toffe cadeaus & good food waar je echt blij van wordt. Met onze shops & services maken we van zakelijk bestellen een feestje.

"Wij geloven dat enthousiaste medewerkers & loyale relaties de motor zijn van het succes van een onderneming.
Schenk ze de aandacht die ze verdienen."

Waarom kies je voor Absoluta?

Sympathiek

Ontzorgen staat centraal. Hulp nodig? Wij zijn er voor je en zetten altijd een stapje extra. Bovendien hechten we veel waarde aan duurzaamheid en gaan we samen voor een betere wereld.

Betrouwbaar

Je kunt altijd op ons en onze zorgvuldig geselecteerde leveranciers rekenen. Dat vinden wij erg belangrijk. Zowel kwaliteit als veiligheid nemen we super serieus zodat je geen enkel risico neemt.

Slim

Hoe efficiënter, hoe beter. Daarom besteden wij veel aandacht aan innovatie en blijven we onszelf ontwikkelen. Het is onze missie om voorop te blijven lopen in de markt en voor alle partijen maximaal resultaat te behalen.

Verrassend

We blijven continu vernieuwen omdat we geloven dat het altijd nog beter en leuker kan. En aan creativiteit geen gebrek, wij bedenken de meest originele concepten waar zakelijk Nederland echt blij van wordt.

Awards & certificeringen waar we trots op zijn.

Zaken die wij vanzelfsprekend vinden.

Impact maken is een belangrijk thema binnen Absoluta. We maken de wereld graag een beetje mooier. Daarom is een groot deel van ons aanbod gevuld met eerlijke producten, gemaakt met respect voor mens, dier en/of milieu. Alles voor een goed gevoel! Op deze pagina lees je alles over onze rol op het gebied van duurzaamheid en het maken van maatschappelijke impact.

Werken in een veilige omgeving is belangrijk, zeker voor al onze klanten en bestellers die persoonlijke gegevens achterlaten op ons foodplatform en in onze attentieshop. Denk bijvoorbeeld aan facturatiegegevens, adressenlijsten voor verjaardagen en nog veel meer. Wij zijn ISO27001 gecertificeerd en hebben daarmee ‘veilig werken’ geborgd. Dataprivacy en de beveiliging van gegevens is bij ons dus in goede en vertrouwde handen. Lees hier alles over onze visie op veiligheid.

Wij focussen ons op het waarmaken van datgene we afspreken. Het leveren van kwaliteit, op elk onderdeel binnen onze organisatie. Om het thema kwaliteit ook écht de focus te geven die het verdient, hebben wij dit laten auditen en certificeren. Door middel van ISO9001 houden we de aandacht op het kwaliteitsmanagementsysteem. Afspraak is afspraak, bereikbaarheid, assortiment & leveranciers zijn thema’s die voorbij komen tijdens audits. Met Absoluta ben je verzekerd van kwaliteit, elke dag weer. Meet weten? Hier lees je er alles over!

Eén team, één taak.

Wij werken in een hecht team met ambitieuze mensen. Samen doen wij er alles aan om onze ambities en beloftes waar te maken. Wil jij samen met ons werken aan het succes van de meest bruisende scale-up van Brabant?