Bezorgd op jouw moment & locatie(s)
Op rekening bestellen mogelijk
100% veilige gegevensverwerking

Hallo, wij zijn Absoluta.

Samen met onze passievolle leveranciers voorzien wij zakelijk Nederland van good food & toffe attenties waar je echt blij van wordt. Met onze platformen maken we zakelijk bestellen een feestje.

"Wij geloven dat enthousiaste medewerkers & loyale relaties de motor zijn van het succes van een onderneming.
Schenk ze de aandacht die ze verdienen."

Waarom kies je voor Absoluta?

Sympathiek

Ontzorgen staat centraal. Ons team staat 365 dagen per jaar voor je klaar en zet altijd een stapje extra. Bovendien hechten we veel waarde aan duurzaamheid en gaan we samen voor een betere wereld.

Betrouwbaar

Je kunt altijd op ons en onze zorgvuldig geselecteerde leveranciers rekenen. Dat vinden wij erg belangrijk. Zowel kwaliteit als veiligheid nemen we super serieus zodat je geen enkel risico neemt.

Slim

Hoe efficiënter, hoe beter. Daarom besteden wij veel aandacht aan innovatie en blijven we onszelf ontwikkelen. Het is onze missie om voorop te blijven lopen in de markt en voor alle partijen maximaal resultaat te behalen.

Verrassend

We blijven continu vernieuwen omdat we geloven dat het altijd nog beter en leuker kan. En aan creativiteit geen gebrek, wij bedenken de meest originele concepten waar zakelijk Nederland echt blij van wordt.

Awards & certificeringen waar we trots op zijn.

Een betere wereld.

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken wij graag samen met passievolle leveranciers die het verschil maken. En ook zelf dragen we ons steentje bij. Samen gaan we voor mooi én verantwoord, met respect voor mens, dier en/of milieu.

Eén team, één taak.

Wij werken in een hecht team met ambitieuze mensen. Samen doen wij er alles aan om onze ambities en beloftes waar te maken. Wil jij samen met ons werken aan het succes van de meest bruisende scale-up van Brabant?